Hoe Toegang Krijgen Tot Internet

Inhoudsopgave:

Hoe Toegang Krijgen Tot Internet
Hoe Toegang Krijgen Tot Internet

Video: Hoe Toegang Krijgen Tot Internet

Video: Hoe Toegang Krijgen Tot Internet
Video: Hoe toegang krijgen tot uw Gmail postvak met Slow Internet Speed? 2024, Mei
Anonim

Veel bedrijven houden op de een of andere manier toezicht op de activiteiten van hun werknemers op internet, en sommige beperken zelfs de toegang tot sociale netwerken en sites met amusementsinhoud. Dit om te voorkomen dat de werknemer zijn tijd verdoet aan niet-werkgerelateerde activiteiten. Om toegang te krijgen tot internet, hoeft u slechts een van de eenvoudige aanbevelingen te volgen.

Hoe toegang krijgen tot internet
Hoe toegang krijgen tot internet

instructies:

Stap 1

Download en installeer Opera mini op uw computer. Deze browser was oorspronkelijk bedoeld voor mobiele telefoons, dus je moet eerst een java-emulator installeren. Het specifieke van deze browser is dat de pagina die u opvraagt eerst naar de opera.com-server wordt gestuurd, waar deze wordt verwerkt en gecomprimeerd, en pas daarna wordt de informatie naar uw computer verzonden.

Stap 2

Gebruik anonimiseringen. Anonymizers zijn een speciale service voor het verbergen van adressen die u hebt bezocht of voor het openen van geblokkeerde sites. U verzendt een verzoek, dat naar de proxyserver wordt verzonden. De server doet een verzoek aan de site, ontvangt gegevens, verwerkt deze en stuurt deze pas daarna naar uw computer. Er zijn betaalde en gratis anonimizers, om ze te vinden is het voldoende om een zoekmachine te gebruiken. Kortom, deze service wordt gebruikt om toegang te krijgen tot sociale netwerken, dus de toegang tot deze kan worden betaald. U kunt ook de codering van het adres en de paginatitel aanpassen, waardoor het onmogelijk is om uw online activiteit te volgen.

Stap 3

Profiteer van sites die verkeerscompressie bieden. Ze werken volgens hetzelfde principe als anonymizers, maar zijn niet zo bekend als anonymizers kunnen zijn. Houd er rekening mee dat in dit geval de paginanaam mogelijk niet is gecodeerd en dat de geschiedenis van uw activiteit op het netwerk zichtbaar zal zijn.

Stap 4

Werken met Google-cache. Open de site www.google.com, voer uw site van interesse in de zoekbalk in en wacht op de zoekresultaten. Zoek de regel met de site waarin u geïnteresseerd bent en klik vervolgens op "Opgeslagen kopie". U ziet een pagina die een opgeslagen kopie is van de site die u nodig hebt.

Aanbevolen: