Een Controlepunt Herstellen Restore

Inhoudsopgave:

Een Controlepunt Herstellen Restore
Een Controlepunt Herstellen Restore

Video: Een Controlepunt Herstellen Restore

Video: Een Controlepunt Herstellen Restore
Video: Восстановление ржавых застрявших тисков 2024, Mei
Anonim

Tijdens de werking van het besturingssysteem Windows XP kunnen zich problemen voordoen die niet op de gebruikelijke manier kunnen worden verholpen, bijvoorbeeld het verwijderen van systeemmappen en -bestanden of het wijzigen van een groot aantal parameters van het systeem zelf. Om het systeem te herstellen naar de staat waarin het zich vóór de crash bevond, kunt u proberen Systeemherstel te gebruiken, waarmee de systeembestanden en instellingen worden hersteld naar de staat waarin ze zich op het opgegeven tijdstip bevonden.

Een controlepunt herstellen restore
Een controlepunt herstellen restore

instructies:

Stap 1

Open het menu Start en ga naar Systeemherstel.

Stap 2

Selecteer in het geopende venster het keuzerondje "Een eerdere staat van de computer herstellen" en klik op de knop "Volgende".

Stap 3

Geef in het venster "Checkpoint selecteren" de datum op waarnaar u het systeem wilt terugdraaien, terwijl de beschrijving van het geselecteerde herstelpunt in het rechtervenster wordt weergegeven.

Stap 4

Nadat u op de knop "Volgende" hebt geklikt, verschijnt een bevestigingsvenster. In dit stadium moet u ervoor zorgen dat het controlepunt correct is geselecteerd, indien nodig kunt u terugkeren naar de vorige stap. Klik volgende".

Stap 5

Het proces van het herstellen van het systeem zal beginnen, afhankelijk van het volume van de herstelde parameters, kan het behoorlijk lang duren.

Na het einde van het proces wordt de computer opnieuw opgestart en verschijnt informatie over de resultaten van het werk op het beeldscherm.

Als het probleem als gevolg van de ondernomen acties niet is opgelost, kunt u het systeemherstel herhalen door een ander controlepunt te selecteren.

Aanbevolen: