Hoe Het Artmoney-programma Te Gebruiken?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Artmoney-programma Te Gebruiken?
Hoe Het Artmoney-programma Te Gebruiken?

Video: Hoe Het Artmoney-programma Te Gebruiken?

Video: Hoe Het Artmoney-programma Te Gebruiken?
Video: Artmoney: Как обмануть практически любую игру! 2024, Mei
Anonim

Soms willen zelfs de meest eerlijke fans van computerspellen vals spelen en de gameplay vereenvoudigen. In veel games kun je hiervoor speciale codes gebruiken, maar er zijn andere, meer universele manieren. Een daarvan is het gebruik van het programma ArtMoney.

Hoe het artmoney-programma te gebruiken?
Hoe het artmoney-programma te gebruiken?

ArtMoney is een speciaal programma dat is ontworpen om de waarden van numerieke variabelen in actieve toepassingen te forceren. Simpel gezegd, met behulp van ArtMoney kun je elke digitale waarde in een bepaald spel wijzigen. De hoeveelheid geld, middelen, cartridges, stat-punten, levens - in het algemeen alles wat in cijfers wordt uitgedrukt. Voordat u het programma gebruikt, moet u het natuurlijk downloaden en installeren, maar dit zal geen problemen opleveren, aangezien er veel sites op internet zijn die gratis download van ArtMoney aanbieden.

Een variabele vinden

Nadat je ArtMoney op je computer hebt geïnstalleerd, start je het spel waarin je iets wilt veranderen. Gebruik de combinatie Alt + Tab om terug te schakelen naar het bureaublad en ArtMoney te starten. Zoek in de vervolgkeuzelijst "Processelectie" het uitvoerbare bestand van het vereiste spel.

Schakel terug naar het spel en onthoud de waarde die u wilt wijzigen. Bijvoorbeeld het bedrag op uw rekening. Schakel terug naar ArtMoney, klik op de knop "Zoeken" en voer het opgeslagen nummer in het veld "Waarde" in. Wat de rest van de items en velden betreft, is het logisch om ermee te experimenteren als je genoeg kennis hebt van het programma, en tot die tijd is het beter om de standaardinstellingen te behouden. Door op "Ok" te klikken, start u het zoeken naar variabelen.

Hoe het overtollige eruit halen?

Hoogstwaarschijnlijk zal het programma een groot aantal resultaten opleveren - in de orde van enkele duizenden. Om je zoekopdracht te verfijnen, moet je teruggaan naar het spel en de waarde op de een of andere manier wijzigen, bijvoorbeeld wat geld uitgeven. U moet ook het nieuwe nummer onthouden, overschakelen naar ArtMoney, op de knop "Filter" klikken en een nieuwe waarde invoeren. Klik nogmaals op OK. Na elke filtering blijven er steeds minder variabele adressen in de lijst met resultaten. U moet het proces herhalen totdat er nog maar één adres over is.

Nu blijft het om op de rode pijlknop te klikken en het gevonden adres naar het rechterveld van de tabel te verplaatsen, waar het mogelijk is om er wijzigingen in aan te brengen. Voer een nieuwe waarde in, schakel over naar het spel en je zult zien dat het geldbedrag op de rekening is toegenomen. Bovendien kunt u in de tabel het vakje in de kolom "Z" aanvinken, dit zal de waarde van de variabele "bevriezen", zodat het bedrag van uw middelen niet verandert, ongeacht hoeveel u uitgeeft.

Enkele nuances

Er zijn verschillende nuances en beperkingen verbonden aan het gebruik van ArtMoney. Ongeacht het aantal vertoningen kan het resultaat bijvoorbeeld niet één, maar meerdere adressen zijn. Dit komt omdat sommige spellen meerdere variabelen gebruiken voor dezelfde waarde. In dit geval moet u alle gevonden adressen naar het juiste veld verplaatsen en wijzigen.

Houd er rekening mee dat ArtMoney alleen wijzigingen aanbrengt in het uitvoerbare bestand op uw computer: het programma kan de waarde op een externe server niet wijzigen, dus het kan niet worden toegepast voor multiplayer-spellen. Zelfs als je een gewijzigde waarde ziet in je gameclient, verandert de werkelijke hoeveelheid middelen niet.

Aanbevolen: