Hoe De Monitorresolutie Te Verhogen

Inhoudsopgave:

Hoe De Monitorresolutie Te Verhogen
Hoe De Monitorresolutie Te Verhogen

Video: Hoe De Monitorresolutie Te Verhogen

Video: Hoe De Monitorresolutie Te Verhogen
Video: How-to: alles over resolutie 2024, April
Anonim

Met de schermresolutie kunt u de helderheid van de afbeeldingen aanpassen. Dit speelt een grote rol bij de werking van de computer. Door de monitorresolutie te verhogen, krijgt u niet alleen een afbeelding van hoge kwaliteit van foto's en video's, maar ook van alle elementen van het bureaublad.

Hoe de monitorresolutie te verhogen
Hoe de monitorresolutie te verhogen

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - Screen Resolution Manager-programma;
  • - ReSizer-programma.

instructies:

Stap 1

Ga naar "Start" op uw computer. Selecteer vervolgens het gedeelte "Configuratiescherm" en zoek het pictogram "Vormgeving en persoonlijke instellingen". Klik op het tabblad "Personalisatie" en ga naar de weergave-instellingen. Daar kunt u de resolutie van uw monitor verhogen of verlagen. Dit wordt gedaan met behulp van de schuifregelaar Resolutie. Om de instellingen op te slaan, klikt u op de knop "Toepassen".

Stap 2

U kunt de resolutie van uw monitor verhogen met Screen Resolution Manager 5.0. Download naar uw computer vanaf de site softsearch.ru en voer het uit. Selecteer de optie "Configuratie" en maak de nodige instellingen met behulp van de schuifregelaar. Sla uw wijzigingen op.

Stap 3

Een van de meest gebruikelijke methoden voor het instellen van de resolutie is via de instellingen van het besturingssysteem. Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad. Het venster Eigenschappen voor beeldscherm wordt geopend en selecteer Opties. Daar kunt u de gewenste monitorresolutie instellen. Vervolgens kunt u op de knop "Geavanceerd" klikken. Daar moet je "Adapters" selecteren en naar de lijst met alle modi gaan. Selecteer een resolutie en klik op de knop "OK".

Stap 4

U kunt deze procedure een beetje anders uitvoeren. Ga naar " Start en selecteer "Configuratiescherm". Er is een pictogram "Scherm", klik erop. Er wordt een venster met instellingen geopend, waar u naar "Opties" gaat. Pas de gewenste monitorresolutie aan met de schuifregelaar. Klik op de knop Toepassen.

Stap 5

Er is ook een hulpprogramma genaamd ReSizer waarmee u de resolutie van uw monitor onmiddellijk kunt wijzigen. Downloaden van de soft.softodrom.ru softwareportal. Installeer het vervolgens op uw computer en voer het uit. Er wordt een klein venster geopend waarin u de instellingen naar wens kunt configureren. Door op de knop naast de cijfers te klikken, selecteert u de resolutie die u nodig heeft. U kunt de breedte en hoogte instellen. Sla uw wijzigingen op.

Aanbevolen: