Hoe Het Beheerdersaccount Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Beheerdersaccount Uit Te Schakelen?
Hoe Het Beheerdersaccount Uit Te Schakelen?

Video: Hoe Het Beheerdersaccount Uit Te Schakelen?

Video: Hoe Het Beheerdersaccount Uit Te Schakelen?
Video: Your account has been disabled please see your system administrator 2024, Mei
Anonim

In de moderne tijd is het zeer zeldzaam om iemand te vinden die geen computer gebruikt. De computer slaat games, muziek, documenten en nog veel meer belangrijke bestanden op voor een persoon. Heel vaak gebruiken mensen echter het "Administrator"-account om hun bestanden op te slaan. In dit verband rijst de vraag hoe dit account kan worden uitgeschakeld en het daardoor voor indringers moeilijk wordt om toegang te krijgen. Om dit te doen, moet u een eenvoudig algoritme van acties volgen.

Hoe het beheerdersaccount uit te schakelen?
Hoe het beheerdersaccount uit te schakelen?

Noodzakelijk

Persoonlijke computer

instructies:

Stap 1

Voordat u met alle stappen begint, is het erg belangrijk om ervoor te zorgen dat er ten minste één lokale of netwerkgebruiker is die toegang heeft tot de computer met beheerdersrechten. Anders is het niet mogelijk om deze actie te annuleren. Controleer alle accounts op uw computer. Ga hiervoor naar het tabblad "Configuratiescherm" en klik op het item "Gebruikersaccounts". U ziet een volledige lijst van alle vermeldingen, evenals toegangsrechten.

Stap 2

Meld u nu eerst op het systeem aan met het account "Administrator" of als lokale of netwerkgebruiker met beheerdersrechten. Zoek het pictogram "Deze computer" op het bureaublad, klik er met de rechtermuisknop op en selecteer "Beheren". Open in het linkerdeelvenster het knooppunt Lokale gebruikers en groepen en selecteer Gebruikers. U ziet de volledige lijst met gebruikers die op uw computer zijn aangemaakt. U kunt ook die accounts verwijderen die praktisch niet worden gebruikt.

Stap 3

Dubbelklik vervolgens in het rechterdeelvenster op de optie "Beheerder". Klik op het tabblad "Algemeen" op het selectievakje "Account uitschakelen" en klik vervolgens op de knop "OK". Nu kun je alles afsluiten. Deze wijzigingen zijn beschikbaar de volgende keer dat u zich aanmeldt.

Stap 4

Door deze stapsgewijze instructie te volgen, is het vrij eenvoudig om het "Beheerder" -account uit te schakelen, het belangrijkste is om alles in de juiste volgorde te doen en voordat u alle acties start, moet u ervoor zorgen dat ten minste één lokale of netwerkgebruiker toegang heeft tot de computer met beheerdersrechten. In de toekomst zult u geen problemen hebben met deze bewerking, omdat alle acties met accounts bijna hetzelfde zijn.

Aanbevolen: