Hoe Russisch Photoshop Engels Te Maken

Inhoudsopgave:

Hoe Russisch Photoshop Engels Te Maken
Hoe Russisch Photoshop Engels Te Maken

Video: Hoe Russisch Photoshop Engels Te Maken

Video: Hoe Russisch Photoshop Engels Te Maken
Video: HOW TO DESIGN A CHURCH POSTER IN PHOTOSHOP CC 2020 2024, Mei
Anonim

De auteurs van veel Adobe Photoshop-tutorials gebruiken de Engelse namen van de knoppen, opdrachten en functies van het programma in het beschrijvingsproces. In dit verband rijst soms de vraag - hoe de tekst van de "Photoshop" -interface Engels te maken?

Hoe Russisch Photoshop Engels te maken
Hoe Russisch Photoshop Engels te maken

instructies:

Stap 1

Als je eerst de Engelse versie van het programma hebt geïnstalleerd en vervolgens de crack er bovenop hebt gezet, dan kun je de volgende methode gebruiken. Start Adobe Photoshop, klik op Bewerken> Voorkeuren> Algemeen. Selecteer in het venster dat verschijnt "Interface", in het veld "Tekstparameters gebruikersinterface", zoek het item "Interfacetaal", specificeer "Engels" erin en klik op de knop "OK" in de rechterbovenhoek van het menu. Als u deze instelling probeert te wijzigen door in eerste instantie de Russischtalige versie van Adobe Photoshop te installeren, komt er niets van terecht: de enige optie in de instelling "Interfacetaal" is alleen Russisch. In dit geval kunt u een andere methode gebruiken.

Stap 2

Sluit het programma en open Windows Verkenner en navigeer naar C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS5\Locales\ru_RU\Support Files. Houd er rekening mee dat in plaats van de C-schijf en de CS5-versie, er in uw geval mogelijk andere opties zijn, afhankelijk van waar het programma is geïnstalleerd en wat de versie ervan is. Maak in deze map een nieuwe map aan, die elke naam kan krijgen. Laat in dit geval de standaardnaam - "Nieuwe map" staan.

Stap 3

Zoek een bestand met de naam tw10428, het is verantwoordelijk voor de russificatie van het programma. Knip en plak het in de map die u zojuist hebt gemaakt: klik met de rechtermuisknop op het bestand, selecteer "Knippen", klik met de rechtermuisknop op het mappictogram en selecteer "Plakken". Open Adobe Photoshop en geniet van de Engelstalige interface. Houd er rekening mee dat in eerdere versies van het programma, bijvoorbeeld in CS2, een vergelijkbare bewerking moet worden uitgevoerd met het tw12508-bestand. Samen met tw10428 bevindt het zich in de map C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS5 (64 Bit)\Required.

Aanbevolen: