Archivering Ongedaan Maken

Inhoudsopgave:

Archivering Ongedaan Maken
Archivering Ongedaan Maken

Video: Archivering Ongedaan Maken

Video: Archivering Ongedaan Maken
Video: Учебное пособие по Microsoft 365 Как настроить архивирование для почтового ящика 2024, Mei
Anonim

Bij het kopen van een computer in een gespecialiseerde winkel is de kans groot dat je een systeemeenheid koopt met een voorgeïnstalleerd besturingssysteem. Vaak is in Windows 7 de optie "Back-up van gegevens" geactiveerd, wat de toewijzing van extra schijfruimte voor uw behoeften vereist.

Archivering ongedaan maken
Archivering ongedaan maken

Noodzakelijk

Een computer waarop het besturingssysteem Windows 7 is geïnstalleerd

instructies:

Stap 1

Om de optie "Gegevensback-up" uit te schakelen, opent u het "Configuratiescherm" en gaat u naar het gedeelte "Systeem en beveiliging". Selecteer in het blok "Beheer" het item "Diensten". Selecteer het item "Gegevensarchivering" en roep "Eigenschappen" op via het contextmenu. Vink in de startopties de regel "Uitgeschakeld" aan.

Stap 2

U moet uw computer opnieuw opstarten om uw wijzigingen op te slaan en uw instellingen te controleren. Open het menu "Start", ga naar het item "Afsluiten". Klik op het driehoekje aan de zijkant en selecteer de regel "Herstart". Als dit probleem zich opnieuw voordoet, moet u een nieuw account maken en controleren of er hetzelfde probleem is, anders start u het systeem schoon op.

Stap 3

Om terug te keren naar de vorige instellingen (standaard), gaat u naar de applet "Back-up en herstel" en klikt u op de link "Back-up configureren". Geef in het geopende venster de partitie of map op voor het opslaan van back-ups. In sommige edities van Windows 7 is er een knop "Opslaan op het netwerk", waarmee het mogelijk is om gearchiveerde gegevens op externe bronnen op te slaan.

Stap 4

Het wordt ook aanbevolen om de archiveringsmethode te kiezen: "Give Windows Choice" of "Give Me Choice". In het eerste geval worden alle parameters voor het kopiëren in het archief geactiveerd, inclusief enkele soms onnodige bibliotheken. In het tweede geval moet u de opties die u nodig heeft persoonlijk kiezen (aanbevolen voor ervaren gebruikers).

Stap 5

Wanneer u de handmatige modus kiest, drukt u op de knop Volgende om de parameters voor het opslaan van archiefkopieën op te geven. Vink in het nieuwe venster de vakjes aan naast de vereiste regels en klik op de knop "Parameters opslaan en afsluiten". Standaard wordt er elke week een archiefkopie gemaakt. Om dit interval te wijzigen, klikt u op de link "Schema wijzigen".

Aanbevolen: