Hoe Photoshop In Het Russisch Te Vertalen

Inhoudsopgave:

Hoe Photoshop In Het Russisch Te Vertalen
Hoe Photoshop In Het Russisch Te Vertalen

Video: Hoe Photoshop In Het Russisch Te Vertalen

Video: Hoe Photoshop In Het Russisch Te Vertalen
Video: Top 5 voorgeïnstalleerde handige Windows 10 programma's 2024, Mei
Anonim

Als u een fan bent van het werken met rasterafbeeldingen, kent u waarschijnlijk het Adobe Photoshop-pakket. Het niet kennen van Engels maakt het moeilijk om met deze editor te werken. Om beter met het programma te kunnen werken, wordt aanbevolen om ondersteuning voor de Russische taal te installeren. Een dergelijke mogelijkheid is er niet in de distributiekit van het programma, maar gewapend met een verbinding met internet zal dit probleem niet langer voor je verschijnen.

Hoe Photoshop in het Russisch te vertalen
Hoe Photoshop in het Russisch te vertalen

Noodzakelijk

Adobe Photoshop CS4-software, crack

instructies:

Stap 1

Als de distributiekit geen lokalisatieprogramma bevat, moet u internet gebruiken. Open een willekeurige browser - start een van de volgende zoekmachines: Google of Yandex. Voer deze regel "Russificatie van Photoshop CS4" in en druk op Enter. In de lijst die verschijnt, zoeken we naar sites die mogelijk links bevatten naar het gewenste Russification-bestand (meestal is dit het PhotoshopCS4_Locale_ru-bestand).

Stap 2

Download dit bestand of een bestand in het archief. Ga naar de map waar dit bestand is opgeslagen - pak het uit als het zich in het archief bevond.

Stap 3

Voer de scheur uit. Klik in het venster dat verschijnt op de knop "Accepteren".

Stap 4

Geef de map op waarin u de grafische editor Adobe Photoshop CS4 hebt geïnstalleerd. Klik op de knop "Bladeren" - selecteer de map - klik op de knop "Openen". Klik vervolgens op de knop Afrekenen.

Stap 5

Het proces van het uitpakken van de bestanden in de map met Photoshop CS4 begint.

Stap 6

Na het uitpakken van de bestanden, start Photoshop CS4 - klik op het menu Bewerken - Voorkeuren - Algemeen. U kunt ook op de sneltoets Ctrl + K drukken.

Stap 7

Ga in het venster Voorkeuren dat verschijnt naar het tabblad Interface - selecteer de waarde "Russisch" in de vervolgkeuzelijst UI-taal - klik op de knop "OK".

Stap 8

Start Photoshop CS4 opnieuw nadat u een nieuwe taal hebt gekozen. De programma-interface is volledig vertaald in de bekende Russische taal. Om terug te keren naar de vorige taal, drukt u op de toetsencombinatie Ctrl + K - selecteer Engels in de vervolgkeuzelijst.

Aanbevolen: