Een Apparaat Verwijderen?

Inhoudsopgave:

Een Apparaat Verwijderen?
Een Apparaat Verwijderen?

Video: Een Apparaat Verwijderen?

Video: Een Apparaat Verwijderen?
Video: Een apparaat ontkoppelen of verwijderen? 2024, Mei
Anonim

Apparaten in het Microsoft Windows-besturingssysteem zijn alle interne, geïntegreerde en externe, plug-in en randapparatuur. Deze apparaten omvatten dvd-roms, harde schijven, processor, grafische kaart, RAM, monitor, modem, batterij, AC-adapter, muis, toetsenbord en meer.

Een apparaat verwijderen?
Een apparaat verwijderen?

instructies:

Stap 1

Vanwege conflicten van sommige redundante apparaten, bijvoorbeeld geïntegreerde en externe geluidskaarten, moet één apparaat uit het besturingssysteem worden verwijderd.

Zo'n apparaat kan tijdelijk worden uitgeschakeld of uit Windows worden verwijderd. Ga hiervoor naar het menu Start of de map Deze computer en selecteer Configuratiescherm. Selecteer de weergavemodus - kleine pictogrammen of grote pictogrammen.

Stap 2

Zoek in dit venster de snelkoppeling "Apparaatbeheer". Dubbelklik op het pictogram, het apparaatbeheervenster verschijnt op het scherm. Zoek nu het apparaat dat u wilt loskoppelen of uit het systeem wilt verwijderen. Klik met de rechtermuisknop op de apparaatnaam en selecteer de functie "Uitschakelen" of "Verwijderen" in het contextmenu.

Stap 3

U kunt ook het stuurprogramma van een onnodig apparaat verwijderen. Dubbelklik hiervoor met de linkermuisknop op de apparaatnaam. Selecteer in het menu met apparaateigenschappen dat verschijnt het tabblad "Driver" en klik op de knop "Verwijderen".

Aanbevolen: