Hoe Het Trojan-virus Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Trojan-virus Te Verwijderen
Hoe Het Trojan-virus Te Verwijderen

Video: Hoe Het Trojan-virus Te Verwijderen

Video: Hoe Het Trojan-virus Te Verwijderen
Video: How to Remove Trojan Virus from Windows? 2024, Mei
Anonim

Een Trojan Virus of Trojaans paard is schadelijke software die is ontworpen om de volledige functionaliteit van uw computer te verstoren, uw pc te vergrendelen en bestanden van uw systeem te stelen.

Hoe het trojan-virus te verwijderen
Hoe het trojan-virus te verwijderen

Noodzakelijk

  • - antivirusprogramma;
  • - Live-cd;

instructies:

Stap 1

Om het Trojan-virus het hoofd te bieden, moet u antivirussoftware op uw pc installeren. Voer de licentiesleutel in zodat u uw antivirusprogramma kunt activeren op de website van de fabrikant. Download en installeer de bijgewerkte databases. Start uw besturingssysteem opnieuw op om alle wijzigingen en updates door te voeren.

Stap 2

Voer antivirussoftware uit op uw pc. Klik met de linkermuisknop op de snelkoppeling. Klik in het dialoogvenster dat verschijnt op de link "Controleren op virussen". Selecteer de virtuele harde schijfpartitie die u wilt controleren. Vink het vakje naast Diepe controle aan. Deze procedure kan ongeveer 60 minuten duren (afhankelijk van het aantal bestanden dat op de schijf is opgeslagen). Nadat de antivirus de Trojan op uw computer heeft gedetecteerd, klikt u op de knop Alles desinfecteren.

Stap 3

Er is een wijziging van het Trojan-virus genaamd "Trojan. Winlock". Dit type virus blokkeert uw pc. Er verschijnt een banner op het bureaublad. Om het virus te deactiveren, moeten hackers een betaald sms-bericht verzenden.

Stap 4

Download het LiveCD-programma (https://download.geo.drweb.com/pub/drweb/livecd/drweb-livecd-600.iso) vanaf een niet-geïnfecteerde computer. Brand het op een lege schijf. Plaats deze schijf in de cd of dvd-rom van de geïnfecteerde pc. Start het Windows-besturingssysteem opnieuw op. Het programma zal automatisch starten, het zal kwaadaardige bestanden vinden en ze verwijderen

Stap 5

U kunt het Trojaanse virus ook verwijderen door een besturingssysteemherstel te gebruiken. Druk op de sneltoetscombinatie Ctrl + Alt + Delete en het dialoogvenster Taakbeheer wordt geopend. Klik op de vervolgkeuzelijst "Bestand". Klik vervolgens met de linkermuisknop op "Nieuwe taak (Uitvoeren …)". Voer het commando cmd.exe in en druk op de "Enter"-toets. De opdrachtregel wordt gestart. Specificeer de volgende taak:% systemroot% system32

estore

strui.exe. De optie "Systeemherstel" wordt gestart. Geef een terugdraaipunt op en klik op Volgende. Nadat de bewerking is voltooid, wordt het virus van uw pc verwijderd.

Aanbevolen: