Hoe Verander Je Jezelf In Een Foto

Inhoudsopgave:

Hoe Verander Je Jezelf In Een Foto
Hoe Verander Je Jezelf In Een Foto

Video: Hoe Verander Je Jezelf In Een Foto

Video: Hoe Verander Je Jezelf In Een Foto
Video: 25 EENVOUDIGE MANIEREN OM THUIS COOLE FOTO'S TE MAKEN 2024, Mei
Anonim

Iedereen weet dat je met het bekwame gebruik van Photoshop, verschillende fotografische filters en effecten, evenals het gebruik van fotomontage, de persoon op de foto onherkenbaar kunt veranderen. Veel mensen dromen ervan zichzelf op een foto in een nieuw licht te zien, en hiervoor hoef je niet altijd een fotograaf of een Adobe Photoshop-master te betalen om je foto's te verwerken. U kunt zelf uw eigen foto op een mooie en bijzondere manier ontwerpen - kennis van de regels en functies van Adobe Photoshop helpt u hierbij.

Hoe verander je jezelf in een foto
Hoe verander je jezelf in een foto

instructies:

Stap 1

Het is heel gemakkelijk om van een gewone foto een spectaculaire en aantrekkelijke afbeelding te maken als je van deze foto een competente en interessante collage maakt. Photoshop biedt veel mogelijkheden voor fotomontage en je kunt ze gebruiken om een verscheidenheid aan collages en behandelingen te maken over verschillende onderwerpen en met verschillende stemmingen - van serieus en mysterieus tot komisch en grappig.

Stap 2

U kunt sjablonen en voorinstellingen van verschillende effecten gebruiken die op internet te vinden zijn op sites die gewijd zijn aan het verwerken van foto's in Photoshop. Gebruikers kunnen gratis downloaden van talloze sjablonen, kaders, vignetten, kant-en-klare effectmacro's en inscripties, en u kunt al uw fantasie gebruiken door uw foto's aan te passen en aan te passen.

Stap 3

Er zijn ook sites waarop u, door een foto naar de server te uploaden, direct online een interessante collage kunt maken op basis van een willekeurig geselecteerd sjabloon (bijvoorbeeld de Foto-Mixer-service heeft zo'n functie).

Stap 4

Het maken van een collage is een creatieve en leuke activiteit, omdat je al je ideeën kunt gebruiken om een bekende afbeelding te transformeren door de grootte en vorm van de foto te veranderen, de achtergronden te veranderen en zelfs je eigen kleding op de foto te veranderen in een kant-en-klaar een gevonden in de sjabloon die u leuk vindt.

Stap 5

Door helderheid, contrast en kleurverzadiging aan te passen, maakt u uw foto levendiger en kleurrijker. Iedereen kan een collage maken van zijn eigen foto en zichzelf in een nieuwe look zien - probeer het en je zult ervan overtuigd zijn.

Aanbevolen: