Hoe Adobe Photoshop Te Vervangen

Inhoudsopgave:

Hoe Adobe Photoshop Te Vervangen
Hoe Adobe Photoshop Te Vervangen

Video: Hoe Adobe Photoshop Te Vervangen

Video: Hoe Adobe Photoshop Te Vervangen
Video: Top 5 Best FREE PHOTOSHOP Alternatives in 2020 | Guiding Tech 2024, Mei
Anonim

Voor een hoogwaardige verwerking van rasterafbeeldingen moet u een goede grafische editor gebruiken. Tegelijkertijd kan niet iedereen het zich veroorloven om het dure Adobe Photoshop-programma aan te schaffen. In dit geval is de echte redding de toenemende populariteit van de gratis GIMP-editor, die qua functionaliteit bijna op geen enkele manier inferieur is aan professionele programma's. GIMP is geschikt voor het verwerken van webafbeeldingen, foto's, het maken van logo's, het retoucheren van foto's en meer. Laten we eens kijken naar de installatie ervan in de Microsoft Windows-omgeving.

GIMP grafische editor-logo
GIMP grafische editor-logo

Noodzakelijk

  • - het internet;
  • - Microsoft Windows-besturingssysteem;
  • - grafische editor GIMP.

instructies:

Stap 1

Bezig met laden. Ga naar de officiële website https://www.gimp.org/ (Downloads-sectie) en klik op Download GIMP om de nieuwste versie te downloaden. Selecteer in het venster dat verschijnt een locatie om het programmabestand te downloaden. Het bestand is ongeveer 86 MB groot en het kan even duren om het te downloaden, afhankelijk van de snelheid van uw internetverbinding.

GIMP downloaden
GIMP downloaden

Stap 2

Installatie. Open vervolgens het gedownloade programmabestand om het te installeren. Volg de instructies van de installateur. In de regel veroorzaakt het installatieproces zelfs voor onervaren gebruikers geen problemen. Wanneer de installatie is voltooid, verschijnen er nieuwe items in het menu Start, het gedeelte Programma's en op het bureaublad om GIMP te starten.

GIMP installeren
GIMP installeren

Stap 3

Launch. Om de grafische editor GIMP te starten, kunt u het pictogram op het bureaublad gebruiken, door erop te klikken waarop u het programma-downloadvenster ziet. Dit proces zou niet lang moeten duren. Na het laden in het RAM-geheugen kunt u beginnen met het werken met afbeeldingen.

Aanbevolen: