Een Item Over Een USB-flashstation Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een Item Over Een USB-flashstation Verwijderen
Een Item Over Een USB-flashstation Verwijderen

Video: Een Item Over Een USB-flashstation Verwijderen

Video: Een Item Over Een USB-flashstation Verwijderen
Video: How To Remove / Disable USB Write Protection 2024, Mei
Anonim

Bij het aansluiten van een apparaat probeert het Windows-besturingssysteem dit apparaat te herkennen en het juiste stuurprogramma ervoor te selecteren. Als het systeem bij het aansluiten van een flashstation in het taakbalkgebied het bericht "Vertraagde schrijffout" weergeeft, betekent dit dat er fouten zijn opgetreden in de bestandsstructuur van de media. Dit probleem kan worden verholpen.

Een item over een USB-flashstation verwijderen
Een item over een USB-flashstation verwijderen

instructies:

Stap 1

Sluit de flashdrive aan op uw computer en sluit de foutmelding die verschijnt door op het kruisje in de hoek van het bericht te klikken. Open het hulpprogramma Schijfbeheer. U vindt dit hulpprogramma in "Computerbeheer", in de lijst aan de linkerkant. Het hulpprogramma geeft een lijst met media-apparaten in het systeem weer: deze bevatten partities voor harde schijven, flashstations, optische schijven en geheugenkaarten. Zoek het gedeelte dat overeenkomt met de aangesloten USB-media.

Stap 2

Klik met de rechtermuisknop op de sectie om het vervolgkeuzemenu te activeren en klik op het item "Eigenschappen". Het media-eigenschappenvenster verschijnt, waaronder u de naam, de totale en vrije ruimte van de media, de mediatoegangsservice en meer kunt vinden. Op computers kan het worden weerspiegeld door verschillende gegevens. In de regel kan de naam van de informatiedrager op een personal computer constant veranderen, dus lees deze informatie goed door.

Stap 3

Ga naar het tabblad "Service". Klik op de knop "Nu controleren". Vink het vakje "Controleer en repareer slechte sectoren" aan (standaard is dit niet geselecteerd) en klik vervolgens op de knop "Start". Wacht tot het hulpprogramma de procedure voltooit - dit zal lang duren, afhankelijk van de grootte van de media. Koppel de USB-flashdrive niet los van de computer voordat de controle is voltooid.

Stap 4

Als er geen toegang is tot de inhoud op de usb-media - bestanden en mappen worden niet geopend of gekopieerd, moet er worden geformatteerd. Dit kan in dezelfde sectie Schijfbeheer worden gedaan. Schakel het selectievakje "Snel formatteren" in om alleen de bestandssysteemtabel te herstellen. Herstel vervolgens de gegevens met behulp van het herstelhulpprogramma EasyRecovery.

Aanbevolen: