Hoe Een Pdf-bestand Te Deblokkeren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Pdf-bestand Te Deblokkeren
Hoe Een Pdf-bestand Te Deblokkeren

Video: Hoe Een Pdf-bestand Te Deblokkeren

Video: Hoe Een Pdf-bestand Te Deblokkeren
Video: How to Remove Password from PDF File – No App (Easy) 2024, Mei
Anonim

PDF-bestanden zijn zeer gemakkelijk te lezen. Informatie die in deze vorm is gerangschikt, wordt veel beter waargenomen dan op een kale teksteditor. Soms is er een probleem met het beschermen van dergelijke bestanden tegen kopiëren. Dit is een oplosbaar probleem.

Hoe een pdf-bestand te deblokkeren
Hoe een pdf-bestand te deblokkeren

instructies:

Stap 1

Download en installeer op uw pc een speciaal programma om het pdf-bestand te ontgrendelen. De meest populaire en handige is A-PDFPasswordSecurity. Je kunt het downloaden op de officiële website van de ontwikkelaars op www.a-pdf.com.

Stap 2

Nadat de download is voltooid, installeert u deze op uw pc. Met dit programma kunt u niet alleen snel het pdf-bestand ontgrendelen, maar ook zijn eigen beveiliging installeren op een document van dit type, als u dat wenst.

Stap 3

Start de toepassing A-PDF Wachtwoordbeveiliging. Gebruik het om het bestand te openen dat u wilt deblokkeren. Klik hiervoor op de knop "Openen" op de werkbalk en selecteer het gewenste bestand. Als u meerdere bestanden tegelijk wilt ontgrendelen, kunt u de hele map selecteren. Alle bestanden worden geüpload en zijn klaar voor gebruik. Selecteer vervolgens de functie die u wilt toepassen.

Stap 4

Als u het wachtwoord moet weten om het pdf-bestand te openen, selecteert u de functie "Toon wachtwoord voor openen document". Als u de geïnstalleerde beveiliging volledig wilt verwijderen, selecteert u de juiste functie in het programmamenu. Als je een niet-Russisch programma hebt gedownload, heet deze functie BatchPDFDocumentsSecurity.

Stap 5

Download pdf-unlocker. Het is ook een redelijk populair programma waarmee je toegang tot bestanden kunt openen. Installeer het op uw pc. Voer het programma uit. Selecteer op dezelfde manier als in A-PDFPasswordSecurity het gewenste bestand uit de directory. Nadat het in de werkruimte van het programma is geladen, krijgt u de beschermingsniveaus te zien. Selecteer een locatie om het ontgrendelde document op te slaan. Klik daarna op de UnlockPDF-knop op de werkbalk.

Aanbevolen: