Hoe Een Agent Te Deblokkeren?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Agent Te Deblokkeren?
Hoe Een Agent Te Deblokkeren?

Video: Hoe Een Agent Te Deblokkeren?

Video: Hoe Een Agent Te Deblokkeren?
Video: 30 SMART TRICKS TO OPEN ANYTHING AROUND YOU 2024, Mei
Anonim

Als u om de een of andere reden niet in de Mail.ru-agent kunt komen voor berichten onder uw gebruikersnaam en wachtwoord, gebruik dan de speciale service voor wachtwoordherstel op de mail.ru-website.

Hoe een agent te deblokkeren?
Hoe een agent te deblokkeren?

Noodzakelijk

  • - Internetverbinding;
  • - toegang tot de brievenbus.

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat het probleem precies ligt bij de toegang met uw gebruikersnaam en wachtwoord en op geen enkele manier verband houdt met andere mogelijke problemen, bijvoorbeeld gebrek aan toegang tot internet, onjuiste werking van de agent, onjuiste invoer van gebruikersinloggegevens, enzovoort aan, controleer dan ook uw computer op virussen.

Stap 2

Start uw webbrowser. Voer het volgende adres in de adresbalk in: https://help.mail.ru/agent_support/access en selecteer op de pagina die wordt geopend uit de items het adres dat overeenkomt met de aard van uw probleem. Volg de instructies in het menu om de toegang tot uw e-mailagentaccount te herstellen.

Stap 3

Om uw aanmeldingsgegevens voor de e-mailagent te beschermen en onaangename situaties tot het verlies van uw account te voorkomen, moet u antivirussoftware gebruiken, alleen berichtenprogramma's downloaden van officiële sites of als er voldoende positieve recensies zijn.

Stap 4

Om de verloren toegang tot uw ICQ-account te herstellen, gebruikt u het wachtwoordretourformulier op de officiële website ter ondersteuning van dit protocol, maar wees voorzichtig, hier moet u het e-mailadres onthouden dat u tijdens de registratie hebt ingevoerd.

Stap 5

Let ook op de adresbalk - de eerste letters van het adres moeten altijd de naam zijn van het officiële ICQ-gebruikersondersteuningsportaal. Als u de mailbox waaraan uw ICQ-nummer is gekoppeld niet meer weet, is accountherstel onmogelijk.

Stap 6

Probeer tegelijkertijd te onthouden of u een extra e-mailadres in de gegevens hebt ingevoerd, aangezien de activeringsbrief ernaar kan worden verzonden, maar alleen als dit is opgegeven in de systeemgegevens. Niet in gebruikersinformatie.

Aanbevolen: