Hoe In Te Loggen Op Het XP-beheerdersaccount

Inhoudsopgave:

Hoe In Te Loggen Op Het XP-beheerdersaccount
Hoe In Te Loggen Op Het XP-beheerdersaccount

Video: Hoe In Te Loggen Op Het XP-beheerdersaccount

Video: Hoe In Te Loggen Op Het XP-beheerdersaccount
Video: HOW TO | Bypass the windows XP Password - Part 2 2024, Mei
Anonim

Windows XP biedt zijn gebruikers de mogelijkheid om accounts aan te maken. Hierdoor kunnen meerdere mensen op één computer werken, terwijl elk account als het ware een persoonlijk account is. Zo is het mogelijk om de toegang van onbevoegde personen tot belangrijke informatie te beperken en acties van hun kant te voorkomen die de prestaties van speciale programma's of het gehele besturingssysteem nadelig kunnen beïnvloeden.

Hoe in te loggen op het XP-beheerdersaccount
Hoe in te loggen op het XP-beheerdersaccount

instructies:

Stap 1

Om een computerbeheerder aan te maken, klikt u met de linkermuisknop op de knop "Start" en gaat u vervolgens naar het tabblad "Configuratiescherm". U ziet een lijst met softwarefuncties van het besturingssysteem Windows XP, waaronder zoek en klik op het pictogram "Systeemgebruikersaccounts".

Stap 2

Er wordt een werkvenster van deze sectie voor u geopend. U moet naar de regel "Een account maken" gaan en vervolgens de naam van het nieuwe account invoeren. Vink nu het vakje aan naast het artikel "Computerbeheerder". In dit stadium wordt het account ingesteld. In dit geval kunt u de naam wijzigen, een avatar selecteren, maken en later, indien nodig, het wachtwoord wijzigen. In dit menu kunt u ook de status van het account wijzigen of helemaal verwijderen.

Stap 3

Maak een wachtwoord aan dat alleen jij kent. Tegelijkertijd moet het gemakkelijk te onthouden en voor anderen onbegrijpelijk zijn. Voer het opnieuw in het veld om het wachtwoord te bevestigen. U mag geen bescherming creëren, maar dit is beladen met het feit dat elke gebruiker kan inloggen onder een beheerdersaccount.

Stap 4

Wanneer het besturingssysteem is geladen, worden de naam en afbeelding van het account met de handtekening "Beheerder" weergegeven. Klik op de afbeelding en voer het wachtwoord in het pop-upvenster in. Op dezelfde manier kunt u inloggen op "Gebruikersaccounts" en een weergave maken van het account met een handicap.

Aanbevolen: