Een Wachtwoord Instellen Op Een Schijf

Inhoudsopgave:

Een Wachtwoord Instellen Op Een Schijf
Een Wachtwoord Instellen Op Een Schijf

Video: Een Wachtwoord Instellen Op Een Schijf

Video: Een Wachtwoord Instellen Op Een Schijf
Video: Hoe zet je gemakkelijk een wachtwoord op een mapje? 2024, Mei
Anonim

Heeft u bescherming tegen buitenstaanders nodig? Om informatie op de HDD-schijf te beschermen, is het noodzakelijk om het vereiste beveiligingsniveau te beoordelen, op basis van de software die is geselecteerd om informatie te beschermen. Afhankelijk van het vereiste beschermingsniveau hebt u mogelijk WinRAR, Cryptainer Mobile, Strong Disc Pro nodig (in oplopende volgorde van bescherming).

Cryptainer mobiel
Cryptainer mobiel

Noodzakelijk

computer, besturingssysteem geïnstalleerd, USB-opslag, geduld

instructies:

Stap 1

Proberen om de interne harde schijf te beschermen door het BIOS te manipuleren is gewoon nutteloos. Het wachtwoord wordt ingesteld, maar de enige persoon die wordt beschermd tegen het openen van de harde schijf, bent u zelf. Dergelijke wachtwoorden kunnen eenvoudig en moeiteloos worden gereset door jumpers, of de HDD wordt aangesloten op een andere computer, waarop deze wordt geopend en volledige toegang tot alle informatie geeft.

Stap 2

Om een wachtwoord op de harde schijf in te stellen, downloadt u daarom het Cryptainer Mobile-programma (beschikbaar om te downloaden op cypherix.com), dat we op de harde schijf zelf installeren. Het programma is een container waarin u alle benodigde bestanden plaatst. U krijgt er pas toegang toe na het invoeren van het juiste wachtwoord. Voordelen van het programma: het is niet nodig om het programma op de server te installeren. Installatie gebeurt op de HDD zelf. Het programma lijkt op een WinRAR-systeem, maar zonder compressie.

Stap 3

De tweede optie is het Strong Disc Pro-script, beschikbaar om te downloaden via de link https://library.mnwhost.ru/doc/crypt.php (de allereerste van de gepresenteerde programma's). Het script is eenvoudig te gebruiken, evenals de afwezigheid van wachtwoorden. Om dit te doen, moet u een afzonderlijke elektronische schijf maken, waarin de sleutels worden opgeslagen. Wanneer het tijd is om de harde schijf te gebruiken, moet u de erop geïnstalleerde Strong Disc Pro activeren, deze in de USB-poort steken, waarna de activering wordt bevestigd. Het verwijderen van de schijf leidt tot beëindiging van de sessie en blokkering van de console.

Aanbevolen: