Hoe Bureaubladpictogrammen Te Wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe Bureaubladpictogrammen Te Wijzigen
Hoe Bureaubladpictogrammen Te Wijzigen

Video: Hoe Bureaubladpictogrammen Te Wijzigen

Video: Hoe Bureaubladpictogrammen Te Wijzigen
Video: bureaublad pictogrammen wijzigen 2024, Mei
Anonim

Als u de standaardpictogrammen en pictogrammen "Deze computer", "Mijn documenten", enz. beu bent, kunt u deze vervangen. Het vervangen van deze pictogrammen kost niet veel tijd. Er zijn op dit moment veel alternatieve pictogrammen gemaakt. Er zijn speciale programma's die niet alleen pictogrammen vervangen, maar ook het hele ontwerp van het besturingssysteem.

Hoe bureaubladpictogrammen te wijzigen
Hoe bureaubladpictogrammen te wijzigen

Noodzakelijk

Besturingssysteem van de lijn Windows, Internet

instructies:

Stap 1

Op dit moment ondersteunen alle nieuwste versies van de Windows-besturingssystemen (Windows XP, Windows Vista, Windows Seven) de vervanging van pictogrammen en bestandspictogrammen. De beste oplossing is om iconen te uploaden die in een set zijn geproduceerd, bij voorkeur één bestand. U kunt dus alle pictogrammen wijzigen door ze naar één stijl te converteren. In principe worden alle pictogrammen geleverd met de ico-extensie, maar ze komen ook met de png-extensie.

Stap 2

Als u pictogrammen met de extensie.

Stap 3

Om het pictogram van een snelkoppeling te wijzigen, moeten we er met de rechtermuisknop op klikken - het item "Eigenschappen" selecteren - het tabblad "Snelkoppeling" - de knop "Pictogram wijzigen". Selecteer in het geopende venster een afbeelding van uw snelkoppeling - klik op "Openen".

Stap 4

Om het mappictogram te wijzigen, selecteert u het item "Eigenschappen" - het tabblad "Instellingen" - de knop "Pictogram wijzigen" in het contextmenu van de map. Selecteer in het geopende venster een afbeelding van uw snelkoppeling - klik op "Openen".

Stap 5

Om de afbeelding van de bureaubladpictogrammen ("Deze computer", "Mijn documenten", "Prullenbak") te wijzigen, klikt u met de rechtermuisknop op het bureaublad - het tabblad "Bureaublad". Klik op de knop Bureaublad aanpassen - selecteer een item - klik op Pictogram wijzigen. Selecteer in het geopende venster een afbeelding van uw snelkoppeling - klik op "Openen".

Aanbevolen: