Hoe Maak Je Een Afdichting Schoon?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Afdichting Schoon?
Hoe Maak Je Een Afdichting Schoon?

Video: Hoe Maak Je Een Afdichting Schoon?

Video: Hoe Maak Je Een Afdichting Schoon?
Video: Inductie kookplaat / keramische kookplaat schoonmaken 2024, Mei
Anonim

Een veelvoorkomend probleem bij de werking van een printer die op het netwerk is aangesloten, is het vastlopen van de afdrukwachtrij. In dit geval is het onmogelijk om een nieuwe opdracht te verzenden om af te drukken en valt de printer zelfs enige tijd uit. U kunt het opnieuw opstarten of u kunt de afdruk opschonen.

Hoe maak je een afdichting schoon?
Hoe maak je een afdichting schoon?

instructies:

Stap 1

Verwijder de bestaande wachtrij om de afdruk op te schonen. Als u geen beheerdersrechten heeft, kunt u alleen documenten verwijderen uit de wachtrij die u vanaf uw computer hebt verzonden. Dubbelklik hiervoor op het printerpictogram, dat tijdens het afdrukken op de taakbalk naast de klok verschijnt. U ziet een lijst met documenten die zijn verzonden om af te drukken en zich momenteel in de wachtrij bevinden.

Stap 2

Verwijder degene die u hebt verzonden vanaf uw pc. Als na deze stappen het afdrukken niet is hervat, moet u manipulaties op de printer zelf uitvoeren. Als de printer op slechts één computer is aangesloten en deze storingen regelmatig optreden, kan dit te wijten zijn aan onjuiste software. Installeer stuurprogramma's opnieuw of download nieuwe van internet vanaf de officiële website van de printerfabrikant.

Stap 3

Ga naar de drukker. Zoek de knop "Annuleren" erop. Klik Het. Daarna zou de afdrukwachtrij automatisch op nul moeten worden gezet. Als deze actie niet het gewenste resultaat oplevert, start u de printer opnieuw op. Om dit te doen, schakelt u het uit en weer in.

Stap 4

Gebruik een speciaal bestand om de afdruk te wissen. Je kunt het zelf schrijven. Start de Kladblok-toepassing. Ga hiervoor naar het menu "Start", vervolgens naar "Programma's" en vervolgens naar "Accessoires". Zoek daar "Kladblok". Open deze applicatie. Typ daarin de volgende tekst:

net stop spooler

del% systeemroot% / system32 / spool / printers / *.shd

del%% sustemroot% / system32 / spool / printers / *.spl

net start spooler

Stap 5

Sla dit bestand op als DelJobs.cmd. Geef "Alle bestanden" op als het type. Start het op. Er wordt een venster geopend voor het uitvoeren van het bijbehorende script. Het sluit automatisch nadat de verzegeling is verwijderd.

Aanbevolen: