De Kleur Van Een Map Wijzigen

Inhoudsopgave:

De Kleur Van Een Map Wijzigen
De Kleur Van Een Map Wijzigen

Video: De Kleur Van Een Map Wijzigen

Video: De Kleur Van Een Map Wijzigen
Video: Kleuren wijzigen 2024, Mei
Anonim

Veel gebruikers van de lijn van Windows-besturingssystemen weten al lang dat het ontwerp altijd kan worden gewijzigd. Het maakt niet uit hoe, met behulp van speciale programma's of standaardtools, de applet "Desktop Properties" wordt gebruikt. Maar niet elke gebruiker weet dat de eenvoudige witte achtergrond van een map ook kan worden gewijzigd.

De kleur van een map wijzigen
De kleur van een map wijzigen

Noodzakelijk

Map Fon-software

instructies:

Stap 1

Om de achtergrondkleur van een map in het Windows XP-besturingssysteem te wijzigen, wordt het programma Folder Fon gebruikt. Het is gemakkelijk te gebruiken en het kost je ongeveer 5 minuten om het onder de knie te krijgen. Voordat u met dit programma aan de slag gaat, moet u de distributiekit downloaden en installeren. Dit hulpprogramma is wijdverbreid op internet, dus gebruik een willekeurige zoekmachine om met dit programma een link naar het archief te vinden.

Stap 2

De meest populaire op dit moment zijn de zoekmachines Yandex en Google. Profiteer van een van hen. Open een browser en typ op de zoekmachinepagina Folder Fon en druk op Enter. Download dit programma door op de link naar de pagina te klikken.

Stap 3

Nu kunt u het installeren. De installatie van dit hulpprogramma is vrij eenvoudig: voer het gewoon uit en druk constant op de knop "Volgende". Klik in het overzichtsvenster op de knop Voltooien.

Stap 4

Na het starten van het programma verschijnt het hoofdvenster voor u. In dit venster kunt u het pad specificeren naar de map waarvan u de achtergrond wilt wijzigen. Maar u hoeft het programma niet te starten, in het contextmenu van een map is er al een regel Folder Fon. Om het contextmenu van een map te openen, klikt u er met de rechtermuisknop op. Selecteer in het contextmenu dat verschijnt FolderFon en vervolgens Mapachtergrond instellen of bewerken.

Stap 5

Het programma start automatisch en het adres wordt in het hoofdvenster toegevoegd aan de map die u wilt wijzigen. Klik op de knop "Afbeelding openen" en voeg een afbeelding toe die in de opgegeven map past.

Stap 6

Afhankelijk van de afbeelding kan de letterkleur volledig onleesbaar worden, dus klik op de knop Letterkleur om deze te wijzigen. De laatste hand aan dit werk is het indrukken van de knop "Instellingen opslaan". Open nu de map die u hebt gewijzigd, de afbeelding die in het programma is geladen, moet worden weergegeven in plaats van een witte achtergrond.

Stap 7

Met dit programma is het mogelijk om de kleur van elke map te veranderen, gebruik de "Mapkleur" knop, die zich naast de "Letterkleur" knop bevindt.

Aanbevolen: