De Weergave Van Een Map Wijzigen

Inhoudsopgave:

De Weergave Van Een Map Wijzigen
De Weergave Van Een Map Wijzigen

Video: De Weergave Van Een Map Wijzigen

Video: De Weergave Van Een Map Wijzigen
Video: De naam wijzigen van een bestand en een map 2024, April
Anonim

Als alles op het bureaublad van uw computer afgezaagd is en niet langer een lust voor het oog is, moet u iets veranderen. U kunt de screensaver wijzigen, u kunt de afbeelding van het bureaublad zelf wijzigen of u kunt het uiterlijk van de map wijzigen. En niet één, maar meerdere of zelfs allemaal tegelijk. Dan zal de constante nieuwigheid en het kleurrijke ontwerp van de desktop niet alleen op het werk, maar ook thuis opvrolijken. En u kunt het uiterlijk van een map eenvoudig in een paar eenvoudige stappen wijzigen.

De weergave van een map wijzigen
De weergave van een map wijzigen

Noodzakelijk

  • Stap voor stap instructies volgen
  • Geduld
  • Aandacht

instructies:

Stap 1

De eerste stap is om het contextmenu op te roepen. Beweeg hiervoor de muiscursor over de geselecteerde map en klik met de rechtermuisknop. Zoek in het contextmenu dat verschijnt naar het item 'Eigenschappen'. Het staat meestal helemaal onderaan de lijst.

Stap 2

We activeren dit fragment van het opgeroepen menu. We krijgen een venster te zien waarin alle gegevens over deze map worden weergegeven: wanneer deze is gemaakt, hoeveel informatie deze bevat, hoeveel bestanden, enzovoort. We hebben het nog niet nodig. Bovenaan het venster staat een "header met tabbladen": algemeen, toegang, vorige versies, instellingen, beveiliging. Selecteer het tabblad "Instellingen". We gaan met onze blik naar beneden tot ongeveer het midden van het raam. Er is een sub-item dat verantwoordelijk is voor het uiterlijk van de map. Naast de mapafbeelding zelf in dit menu is er een knop "pictogram wijzigen".

Stap 3

Druk op deze toets. Een ander venster wordt geopend, waarin verschillende variaties van de afbeeldingen worden weergegeven. U kunt kiezen wat u maar wilt. Klik op de foto die je leuk vindt door deze te selecteren. We drukken op de knop "OK". De mapweergave is gewijzigd.

Stap 4

Dus zet het hele pad bij elkaar: beweeg de cursor over de map, roep het contextmenu op, het item "eigenschappen", het tabblad "instellingen", de knop "pictogram wijzigen", selecteer de gewenste afbeelding, klik op "OK". De mapweergave is gewijzigd.

Aanbevolen: