De Kleur Van Een Pictogram Wijzigen

Inhoudsopgave:

De Kleur Van Een Pictogram Wijzigen
De Kleur Van Een Pictogram Wijzigen

Video: De Kleur Van Een Pictogram Wijzigen

Video: De Kleur Van Een Pictogram Wijzigen
Video: Kleur wijzigen 2024, April
Anonim

In het Windows 7-besturingssysteem zijn er voldoende mogelijkheden om de gebruikersinterface te wijzigen: u kunt de afbeelding op het bureaublad, de kleur van panelen en vensters wijzigen, de lettertypen en hun grootte naar eigen goeddunken aanpassen.

Hoe de kleur van een pictogram te veranderen
Hoe de kleur van een pictogram te veranderen

Noodzakelijk

het Awicons-programma

instructies:

Stap 1

Het uiterlijk van een interface-element verfijnen (bijvoorbeeld de kleur van het pictogram "Deze computer" wijzigen) kan echter niet worden gedaan met behulp van standaardhulpmiddelen. "Maak een foto" van het bureaublad. Minimaliseer hiervoor alle vensters en druk op de PrintScreen-toets op het toetsenbord. Start Paint of Photoshop (elke afbeeldingseditor zal het doen) en plak de bureaubladafbeelding van het klembord op een leeg vel.

Stap 2

Knip het label uit dat u van kleur wilt veranderen. Gebruik hiervoor het selectiegereedschap en kopieer vervolgens het geselecteerde onderdeel naar het klembord. Sla de selectie op als een apart bestand met een standaardextensie (bijvoorbeeld jpg). Breng de gewenste wijzigingen aan - verander bijvoorbeeld de kleur van de monitor in het pictogram Deze computer van blauw in rood. Download en installeer de Awicons-pictogrammaker. Je kunt deze software vinden op softodrom.ru.

Stap 3

Installeer in het systeemstation van een personal computer, aangezien dergelijke software moet worden geïnstalleerd waar het besturingssysteem zich bevindt. Open het programma en laad het bestand met de snelkoppeling op het bureaublad erin. Zet de afbeelding om in een pictogram met behulp van het item Opslaan als.

Stap 4

Ga naar het "Configuratiescherm". Ga dan naar de sectie "Registratie". Ga naar het gedeelte "Personalisatie" en klik op het tabblad "Bureaubladpictogrammen wijzigen" in de lijst aan de rechterkant. Installeer in het geopende venster een nieuw pictogram ter vervanging van het bestaande systeempictogram, genaamd "Deze computer". Als je het pictogram van een programma hebt gewijzigd, verander dan gewoon de afbeelding van de snelkoppeling door naar de eigenschappen ervan te gaan. Als u de wijziging van het label zorgvuldig probeert uit te voeren, zal niemand merken dat de tekening met de hand is gemaakt. Iedereen zal versteld staan van het rode scherm op het pictogram Deze computer en zal in het systeem zoeken naar vergelijkbare instellingen.

Aanbevolen: