Hoe De Standby-modus In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe De Standby-modus In Te Stellen
Hoe De Standby-modus In Te Stellen

Video: Hoe De Standby-modus In Te Stellen

Video: Hoe De Standby-modus In Te Stellen
Video: Lenny Kravitz - Stand By My Woman 2024, Mei
Anonim

Door de computer in stand-by te zetten, kunt u uw computer in een lage energiestand zetten, zodat u uw Windows-sessie snel kunt hervatten. In dit geval wordt de computer niet uitgeschakeld en volstaat het om de muis te bewegen om terug te keren naar de actieve modus.

Hoe de standby-modus in te stellen
Hoe de standby-modus in te stellen

instructies:

Stap 1

Druk op de knop "Start" om het hoofdmenu van het systeem te openen en ga naar het item "Afsluiten".

Stap 2

Klik op de knop Standby om de monitor uit te schakelen terwijl de computer zelf in orde blijft.

Stap 3

Druk op een willekeurige toets op het toetsenbord of beweeg de muis om de standby-modus te verlaten.

Stap 4

Sla alle wijzigingen op die in geopende programma's zijn aangebracht om te kunnen herstellen van een stroomstoring voordat u de computer in de stand-bymodus zet.

Stap 5

Gebruik de standby-modus als u het werk tijdelijk moet onderbreken met de mogelijkheid om de huidige sessie op elk gewenst moment te herstellen.

Stap 6

Gebruik de slaapstand wanneer u uw computer wilt afsluiten zonder actieve toepassingen af te sluiten.

Stap 7

Keer terug naar het hoofdmenu "Start" en ga naar het item "Configuratiescherm" om de activering van de slaapmodus van de computer uit te voeren.

Stap 8

Selecteer het item "Beeldscherm" en ga naar het tabblad "Schermbeveiliging" van het dialoogvenster "Eigenschappen: Weergave" dat wordt geopend.

Stap 9

Klik op de aan/uit-knop in het gedeelte Energiebesparing onder aan het toepassingsvenster om het dialoogvenster Eigenschappen voor energiebeheer te openen en klik op het tabblad Slaapstand.

Stap 10

Vink het vakje aan naast "Sta het gebruik van de slaapstand toe" en klik op de knop "Toepassen" om de uitvoering van de opdracht te bevestigen. Let op de sectie "Schijfruimte voor het invoeren van de slaapstand", die de hoeveelheid vrije schijfruimte en het vereiste aantal toont van MB om de slaapstand te gebruiken …

Stap 11

Keer terug naar het hoofdmenu Start en ga naar Afsluiten om uw computer in de slaapstand te zetten.

Stap 12

Klik op de knop Slaapstand om de huidige bureaubladstatus op uw harde schijf op te slaan en tijd te besparen wanneer u uw computer opstart.

Aanbevolen: