Formules In Een Word Afdrukken

Inhoudsopgave:

Formules In Een Word Afdrukken
Formules In Een Word Afdrukken

Video: Formules In Een Word Afdrukken

Video: Formules In Een Word Afdrukken
Video: Afdrukken met Word 2024, April
Anonim

Bij het schrijven van scripties, samenvattingen, diploma's en andere wetenschappelijke papers is het vaak nodig om verschillende formules toe te voegen aan het Word-tekstformaat. Als een breuk kan worden geschreven met een schuine streep, kan de integraal niet worden ingevoegd zonder extra opties. En hier kun je niet zonder kennis van bepaalde technieken.

Formules in een Word afdrukken
Formules in een Word afdrukken

Noodzakelijk

Microsoft Word, plug-in Microsoft vergelijking 3.0

instructies:

Stap 1

Als u Word 2007 of nieuwer hebt geïnstalleerd, kunt u op de volgende manier formules invoegen. Plaats de cursor op de plaats van het document waar deze of gene formule in de tekst moet staan. Klik op het tabblad met de naam Invoegen.

Stap 2

Zoek op dit tabblad de kolom Symbolen. Er is een formuleknop, klik erop met de muis.

Stap 3

Het tabblad Formulehulpmiddelen - Ontwerp verschijnt op de taakbalk. Het document toont een venster waarin de vereiste formule wordt afgedrukt.

Stap 4

Selecteer op het tabblad Werken met formules - Ontwerp de gewenste formule, bijvoorbeeld Radicaal en vervolgens Vierkantswortel. Er verschijnt een √-symbool in het weergegeven venster, plaats de cursor in het gestippelde vierkant en typ de gewenste waarde, bijvoorbeeld √4.

Stap 5

Druk vervolgens op Enter of plaats de cursor buiten de grenzen van het venster voor het afdrukken van formules. Werkingsmodus met formules - de Constructor stopt automatisch, u schakelt over naar het tabblad Start. U kunt doorgaan met het typen van de tekst.

Stap 6

Als u Word 2003 hebt geïnstalleerd, worden formules op de volgende manier afgedrukt. Open het tabblad Invoegen en selecteer het item met de naam Object. Zoek in het dialoogvenster dat wordt geopend op het tabblad Maken het objecttype Microsoft-vergelijking 3.0. Klik OK. Er verschijnt een venster waarin u bepaalde tekens kunt selecteren voor verschillende formules. Verder is het proces van het schrijven van formules identiek aan het bovenstaande algoritme, beginnend bij stap 4.

Aanbevolen: