Hoe De Browser Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Browser Uit Te Schakelen?
Hoe De Browser Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De Browser Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De Browser Uit Te Schakelen?
Video: How to disable/ enable Developer tools (Developer mode) for Google Chrome Browser in Windows 10 2024, Mei
Anonim

Soms hebben internetgebruikers problemen met de Mozilla Firefox-browser. Meestal kan bij dergelijke storingen de computer vastlopen of kan het programma gewoon niet worden afgesloten. Er is ook het probleem van het verder herstarten van de browser. In dit geval is verdere toegang tot het programma na het sluiten onmogelijk, omdat het besturingssysteem een dialoogvenster weergeeft waarin staat dat het Firefox-proces al wordt uitgevoerd. Dit kan worden opgelost door het systeem opnieuw op te starten, maar deze methode is niet helemaal handig voor de meeste gebruikers.

Hoe de browser uit te schakelen?
Hoe de browser uit te schakelen?

instructies:

Stap 1

Gebruik de functie voor automatisch afsluiten van de browser op de achtergrond. Open hiervoor een opdrachtprompt. Dit doet u door op de knop "Start" te klikken en vervolgens de opdracht "Uitvoeren" te selecteren.

Stap 2

Schrijf in het venster dat verschijnt het woord Regedit, schrijf de adresregel in de lade: HKEY_LOCAL_MACHINESystemCurrentControlSetServicesLanmanServerParameters, maak een nieuw DWORD-gegevenstype met de naam REG_DWORD. Het zal uw browser deactiveren.

Stap 3

Probeer een andere alternatieve methode te gebruiken ^ schakel de webbrowser uit in de instellingen van de LAN-internetverbinding via het configuratiescherm.

Stap 4

Als u speciale werkparameters moet selecteren, wijzigt u deze op de werkbalk in de browserinstellingen. Het is ook mogelijk om het uit te schakelen via het instellingenpaneel van Firefox. Om dit te doen, selecteert u in een geopende browser "Extra" en vervolgens "Instellingen". Ga naar het tabblad Algemeen en selecteer de gewenste configuratie.

Stap 5

Druk op CTRL + ALT + Delete, dit is de gemakkelijkste alternatieve manier om de browser af te sluiten. De taakbeheerder verschijnt op uw scherm. Ga naar het tabblad Toepassingen en klik met de rechtermuisknop op Taak beëindigen.

Stap 6

Als dit niet helpt, ga dan naar het tabblad "Processen" in hetzelfde venster, klik met de rechtermuisknop op de regel firefox.exe en selecteer "Proces beëindigen". Het systeem zal een waarschuwing geven dat de beëindiging van het proces de werking van het systeem kan beïnvloeden, klik op "OK" als u het programma echt moet afsluiten.

Stap 7

Als u de browser volledig moet afsluiten en vervolgens moet verwijderen, gaat u naar het menu Programma's toevoegen of verwijderen in het configuratiescherm van uw computer. Selecteer het item "programma's verwijderen", zoek de gewenste browser in de lijst en klik op de knop "Verwijderen". Daarna verschijnt een menu voor het verwijderen van programma's met verschillende configuraties, waarmee u gebruikersgegevens die tijdens het werk zijn gebruikt kunt verwijderen of opslaan.

Aanbevolen: