Waar Vindt U Stuurprogramma's Voor Uw Canon-printer

Waar Vindt U Stuurprogramma's Voor Uw Canon-printer
Waar Vindt U Stuurprogramma's Voor Uw Canon-printer

Video: Waar Vindt U Stuurprogramma's Voor Uw Canon-printer

Video: Waar Vindt U Stuurprogramma's Voor Uw Canon-printer
Video: How to Download And Install All Canon Printer Driver for Windows 10/8/7 From Canon 2023, Maart
Anonim

Driver - Software die nodig is voor het besturingssysteem om de hardware te herkennen en correct te gebruiken. Elk type apparaat heeft zijn eigen driver.

Waar vindt u stuurprogramma's voor uw Canon-printer
Waar vindt u stuurprogramma's voor uw Canon-printer

Controleer eerst het model om een driver voor een printer van het merk Canon te vinden. Dit is een belangrijke voorwaarde, omdat verschillende modellen verschillende technische kenmerken kunnen hebben. De benodigde informatie is te vinden in de documentatie die bij het apparaat wordt geleverd, evenals op de behuizing van de printer zelf. Daarna kun je beginnen met zoeken.

Elk apparaat waarvoor extra software moet worden geïnstalleerd, wordt altijd geleverd met een cd met een geschikte driver. Als het verloren is gegaan, kunt u een verzameling stuurprogramma's kopen in een computerwinkel of softwareverkooppunt. Zorg ervoor dat de lijst een stuurprogramma bevat dat specifiek voor uw model is. Als uw vrienden dezelfde printer hebben, kunt u hun installatieschijf gebruiken.

U kunt het stuurprogramma ook downloaden van de officiële website van Canon. Voor Russisch sprekende gebruikers is de bron op http://www.canon.ru meer geschikt. Selecteer op de hoofdpagina het gedeelte "Ondersteuning" en het item "Drivercatalogus". Wanneer de pagina wordt vernieuwd, ziet u twee grafieken. Vul de kolom in die bij uw situatie past: de linker is voor degenen die software zoeken voor hun thuiscomputer, de rechter voor degenen die het nodig hebben voor hun bedrijf.

Gebruik in het eerste veld de vervolgkeuzelijst om uw land op te geven, in het tweede - het type apparatuur (Printers). Selecteer in het derde veld uw printermodel en klik op de knop Start. Wacht tot uw aanvraag door het systeem is verwerkt. Volg de instructies die op het scherm verschijnen en doorloop het volledige pad, waarbij u alle vereiste velden invult. Klik op de knop Downloaden om het printerstuurprogramma in de juiste map naar uw computer te downloaden.

Nadat het stuurprogramma is geladen, controleert u of de printer fysiek is aangesloten op uw computer en voeding, voert u het opgeslagen bestand uit en volgt u de instructies in de installatiewizard. Omdat het proces volledig geautomatiseerd is, moet u een minimum aan stappen uitvoeren. Druk na het installeren van de driver een testpagina af.

Populair per onderwerp