Hoe De Ene Afbeelding Naar De Andere Over Te Zetten In Photoshop

Inhoudsopgave:

Hoe De Ene Afbeelding Naar De Andere Over Te Zetten In Photoshop
Hoe De Ene Afbeelding Naar De Andere Over Te Zetten In Photoshop

Video: Hoe De Ene Afbeelding Naar De Andere Over Te Zetten In Photoshop

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Dingen weghalen met Inhoud Behouden (Photoshop) 2023, Februari
Anonim

Om een ​​mooie realistische collage te maken, is het vaak nodig om de ene afbeelding op de andere te plaatsen of een object van de ene foto naar de andere over te brengen. Photoshop biedt hiervoor rijke mogelijkheden.

Hoe de ene afbeelding naar de andere over te zetten in Photoshop
Hoe de ene afbeelding naar de andere over te zetten in Photoshop

Het is nodig

Adobe Photoshop, foto's

instructies:

Stap 1

Eerst moet u het deel van de afbeelding selecteren dat u wilt verplaatsen. Open een foto of tekening in Photoshop. Selecteer het gereedschap Magnetische lasso op de werkbalk. Beweeg de cursor over het gewenste object en omcirkel het. Als u tijdens het aaien een deel van de achtergrond vastpakt, maakt u de foutieve stap ongedaan door op de Backspace-toets te drukken. Wanneer het gewenste fragment volledig is omlijnd, dubbelklikt u met de linkermuisknop.

Stap 2

Nu moet u het toegewezen object opslaan in de geheugenbuffer. De gemakkelijkste en snelste manier om de sneltoets te gebruiken is Ctrl + C.

Stap 3

Open de tweede afbeelding waar u het opgeslagen object gaat plaatsen.

Stap 4

Dubbelklik in het lagenpaneel op de laag om deze te ontgrendelen en klik op de tweede van de rechterknop Maak een nieuwe laag. Plak daarna de afbeelding van het klembord met de toetsencombinatie Ctrl + V.

Stap 5

Dan begint het plezier - de transformatie van de twee delen in een realistisch beeld. Aangezien in dit voorbeeld het paard in het water is, past u de Overlay-overvloeimodus op de laag toe - nu is de afbeelding geloofwaardiger geworden.

Stap 6

Een rechte lijn water ziet er echter verschrikkelijk uit. Om deze fout te verhelpen, kunt u de Clone Stamp Tool gebruiken, waarbij u schuim en golven rond de vorm van het dier toevoegt. Maak een nieuwe laag boven de paardenlaag en noem deze Foam. Kies Stempel in de werkbalk. Ga naar de zeelaag. Beweeg de cursor over de plaats van de foto waar veel schuim is en druk op de Alt-toets. Er verschijnt een kruis in de cirkel - dit betekent dat de tool het gebied heeft onthouden dat moet worden "gekloneerd". Ga nu terug naar de laag "Foam", druk op de linkermuisknop en trek een lijn. Het kruis waarmee je de voorbeeldtekening hebt gemarkeerd, beweegt evenwijdig aan de cursor. Op een nieuwe laag verschijnt het patroon met het kruis eroverheen.

Kies gebieden om te klonen zorgvuldig, zorg ervoor dat de correctie het beeld realistischer maakt. Als je het resultaat van sommige acties niet leuk vindt, kun je ze ongedaan maken. Selecteer hiervoor de items Bewerken en Stap achteruit in het hoofdmenu.

Populair per onderwerp