Hoe De USB-spanning Te Verhogen?

Inhoudsopgave:

Hoe De USB-spanning Te Verhogen?
Hoe De USB-spanning Te Verhogen?

Video: Hoe De USB-spanning Te Verhogen?

Video: Hoe De USB-spanning Te Verhogen?
Video: USB-poorten, kabels en connectoren 2024, Mei
Anonim

Op standaard moederborden is de maximale spanning voor USB-poorten 5 volt. Deze parameter kan niet naar boven worden gewijzigd zonder uw apparatuur te beschadigen, dus de enige uitweg is om een nieuw moederbord te kopen in plaats van het oude, nadat u ervoor heeft gezorgd dat de spanning in de USB-poorten hoger is.

Hoe de USB-spanning te verhogen?
Hoe de USB-spanning te verhogen?

Noodzakelijk

schroevendraaier

instructies:

Stap 1

Ontdek uw hardwareconfiguratie. Open hiervoor de eigenschappen van uw computer in het menu "Start" en ga in het venster dat verschijnt met verschillende tabbladen naar degene die verantwoordelijk is voor het configureren van uw hardware. Zoek in de rechterbovenhoek de startknop van apparaatbeheer, klik erop en kopieer in de lijst met apparatuur die verschijnt de naam van het moederbord, de processor, enzovoort. Veel laptops hebben ook informatie over het moederbordmodel op een sticker op de achterkant naast het computerlabel.

Stap 2

Ontdek welke moederbordmodellen overeenkomen met uw hardwareconfiguratie, terwijl u er een kiest die meer USB-poorten hebben, bij voorkeur tot 12 volt, dit is het maximale cijfer voor moderne moederborden.

Stap 3

Zorg ervoor dat u dergelijke apparatuur aanschaft, want in de meeste gevallen is standaardspanning voldoende om apparaten op te laden. Houd er ook rekening mee dat voor een moreel verouderde hardwareconfiguratie het installeren van een nieuw moederbordmodel mogelijk niet geschikt is.

Stap 4

Installeer een nieuw moederbord in uw computer, sluit de stroomdraden en de benodigde kabels aan, het is het beste, als u het niet zeker weet, dit bedrijf toe te vertrouwen aan deskundige mensen of medewerkers van het servicecentrum. Wees voorzichtig, veel internetportals bevatten informatie over hoe u de USB-spanning programmatisch kunt verhogen, sommige van de daar beschreven methoden werken, maar in de meeste gevallen eindigt hun gebruik met een storing van het moederbord en niet alleen.

Stap 5

Als u de USB-spanning wilt verhogen bij het opladen van apparaten, gebruik dan de originele kabels die bij de kit zijn geleverd of die bij de fabrikant zijn gekocht, omdat bij gebruik van andere het resultaat van het gebruik van de spanning niet volledig gegarandeerd is.

Aanbevolen: