Hoe De Bureaubladvensterbeheerder In Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Bureaubladvensterbeheerder In Te Schakelen
Hoe De Bureaubladvensterbeheerder In Te Schakelen

Video: Hoe De Bureaubladvensterbeheerder In Te Schakelen

Video: Schakelen | Zo schakel je een auto zonder te schokken! 2022, November
Anonim

Mogelijk moet u het hulpprogramma "Desktop Window Manager" inschakelen als u problemen ondervindt met het Aero-effect op een computer met Windows versie 7. Dit probleem kan worden opgelost met het systeem zelf.

Hoe de bureaubladvensterbeheerder in te schakelen
Hoe de bureaubladvensterbeheerder in te schakelen

instructies:

Stap 1

Roep het hoofdsysteemmenu van Windows versie 7 op door op de knop "Start" te klikken en ga naar het item "Configuratiescherm". Vouw de link "Beheer" uit en vouw het knooppunt "Services" uit. Selecteer de optie "Ingeschakeld" in de vervolgkeuzelijst van de regel "Desktop window manager" en bevestig het opslaan van de aangebrachte wijzigingen door op de knop OK te klikken.

Stap 2

Gebruik een alternatieve methode om de Desktop Window Manager-service te forceren met behulp van de Register-editor. Ga hiervoor terug naar het hoofdmenu Start en ga naar het dialoogvenster Uitvoeren. Typ regedit in de regel "Openen" en bevestig de lancering van het editorprogramma door op de knop OK te klikken.

Stap 3

Vouw de tak HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsDWM uit en maak een nieuwe 32-bits DWORD-tekenreekswaarde met de naam UseMachineCheck in het rechterdeelvenster van het editorvenster. Stel de gegenereerde sleutel in op 0.

Stap 4

Maak de volgende vergelijkbare parameter met de naam Blur en stel deze ook in op 0. Maak daarna nog een stringparameter met de naam Animations. Stel 0 in als de waarde van de gegenereerde sleutel en sla uw wijzigingen op. Sluit het hulpprogramma Register-editor af.

Stap 5

Ga weer terug naar het hoofdmenu Start en typ cmd in het testvak van de zoekbalk. Roep het contextmenu van het gevonden onderdeel van de Windows-opdrachtinterpreter op door met de rechtermuisknop te klikken en de opdracht "Als administrator uitvoeren" te selecteren.

Stap 6

Typ in het tekstvak van de opdrachtprompt: net stop uxsmsnet start uxsms Bevestig de geselecteerde acties door op de softkey met het label Enter te drukken. Met deze opdrachten wordt de bureaubladvensterbeheerder gestopt en opnieuw gestart. Zorg ervoor dat Desktop Window Manager is ingeschakeld en dat het Aero-effect kan worden gebruikt.

Populair per onderwerp