Hoe Het Programma Te Installeren Om Op Te Starten

Inhoudsopgave:

Hoe Het Programma Te Installeren Om Op Te Starten
Hoe Het Programma Te Installeren Om Op Te Starten

Video: Hoe Het Programma Te Installeren Om Op Te Starten

Video: Hoe Het Programma Te Installeren Om Op Te Starten
Video: Office installeren via academic software 2024, Mei
Anonim

Door een programma aan het opstarten toe te voegen, verspilt u geen tijd met het starten van die toepassingen die u direct na het laden van het besturingssysteem inschakelt. Sommige programma's hebben al een ingebouwde autoload-optie en sommige vereisen speciale instellingen.

Hoe het programma te installeren om op te starten
Hoe het programma te installeren om op te starten

instructies:

Stap 1

Voeg het programma toe aan het opstarten met behulp van de interne instellingen. Ga hiervoor naar het menu "Service" van het programma of naar "Instellingen". Meestal bevindt het opstarten zich op het tabblad "Algemeen" (sectie).

Stap 2

Zoek vervolgens het item "Start bij opstarten van systeem" of "Autostart vanuit Windows", vink het vakje naast dit item aan. In Engelse versies van programma's kan deze optie Start met Windows of Autostart worden genoemd.

Stap 3

Configureer de autostart van het programma in het Windows-besturingssysteem op een andere manier als dit item niet in de instellingen staat. Om een toepassing aan het opstarten toe te voegen, gaat u naar de map waarin deze zich bevindt. Klik vervolgens met de rechtermuisknop op het uitvoerbare bestand en selecteer "Snelkoppeling maken". Er verschijnt een snelkoppeling naar het programma in de map.

Stap 4

Om het programma automatisch te laten starten, opent u het contextmenu op de snelkoppeling, selecteert u kopiëren. Klik vervolgens met de rechtermuisknop op de knop "Start", selecteer de opdracht "Explorer" en ga vervolgens aan de linkerkant van het programma naar de map "Programma's" - "Opstarten".

Stap 5

Klik met de rechtermuisknop aan de rechterkant van het Verkenner-venster en selecteer Plakken. De programmasnelkoppeling wordt toegevoegd aan het opstarten.

Stap 6

Download en installeer het hulpprogramma Starter om opstartprogramma's te beheren. Ga hiervoor naar de officiële website van het programma https://codestuff.tripod.com/products_starter.html, selecteer de opdracht Downloaden, wacht tot het programma is gedownload en installeer het op uw computer. Het toepassingsvenster toont de opstartitems van uw systeem

Stap 7

Om een nieuw opstartonderdeel toe te voegen, klikt u op de knop "Nieuw" met het plusteken. Er wordt een dialoogvenster geopend, voer daarin de naam van het element in en geef vervolgens het pad naar het bestand op in het veld "Waarde".

Stap 8

Selecteer in het menu Beeld hoe de toepassing wordt gestart: in een venster, geminimaliseerd op de taakbalk of uitgevouwen. Klik op OK om het geselecteerde programma toe te voegen aan het opstarten.

Aanbevolen: