Hoe Het Automatisch Starten Van Programma's Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Automatisch Starten Van Programma's Uit Te Schakelen
Hoe Het Automatisch Starten Van Programma's Uit Te Schakelen

Video: Hoe Het Automatisch Starten Van Programma's Uit Te Schakelen

Video: Hoe Het Automatisch Starten Van Programma's Uit Te Schakelen
Video: Windows 10 - Automatisch opstarten van programma's uitschakelen 2024, April
Anonim

Tijdens het installatieproces worden sommige programma's geïntegreerd in de autorun van het systeem. Vaak weet de gebruiker niet eens dat deze programma's werken. Na verloop van tijd kunnen er veel van ophopen en kan de computer aanzienlijk langzamer gaan werken. Deze programma's gebruiken immers RAM en een deel van de processorbronnen. Om computerbronnen vrij te maken, moet u ze bij het opstarten verwijderen.

Hoe het automatisch starten van programma's uit te schakelen
Hoe het automatisch starten van programma's uit te schakelen

Noodzakelijk

TuneUp Utilities 2011-programma

instructies:

Stap 1

Vervolgens zullen we het proces beschrijven van het verwijderen van programma's uit het opstarten met TuneUp Utilities 2011. Het voordeel van deze methode is dat deze applicatie de classificatie van opstartprogramma's weergeeft, die kunnen worden gebruikt om hun bruikbaarheid te bepalen.

Stap 2

Download TuneUp Utilities 2011 van internet. Het programma is betaald, maar er is een proefperiode voor het gebruik ervan. Installeer de applicatie op uw computer. Start het op.

Stap 3

Na de eerste lancering zal het programma uw systeem analyseren. Na voltooiing verschijnt een dialoogvenster waarin u wordt gevraagd het systeem te optimaliseren. Als u akkoord gaat met de optimalisatie, worden systeemfouten hersteld en wordt u naar het hoofdmenu van de applicatie geleid. Als u dit dialoogvenster gewoon sluit, komt u direct in het hoofdmenu van TuneUp.

Stap 4

Ga in het hoofdmenu van het programma naar het tabblad "Systeemoptimalisatie". In het gedeelte "Verminder de belasting van het systeem" is er een optie "Opstartprogramma's uitschakelen". Selecteer deze optie.

Stap 5

Er verschijnt een venster waarin u een lijst ziet van alle programma's die zijn toegevoegd aan autorun. Een van de criteria van het programma is het criterium "nut". Dit criterium wordt gemeten aan de hand van het aantal sterren (van één tot vijf). Wanneer u uw cursor over de sterren beweegt, verschijnt het beoordelingsnummer van het programma. De programma's zullen zeer nuttig zijn in antivirus-, diagnose- en optimalisatieprogramma's.

Stap 6

Naast elk programma staat een schuifregelaar. Sleep deze schuifregelaar naar een andere positie. Het bericht "Autostart uitgeschakeld" verschijnt naast het programma. Verwijder op deze manier alle onnodige programma's uit autorun en laat alleen de meest populaire over (het wordt aanbevolen om de antivirus- en computerdiagnoseprogramma's te laten staan). Na het voltooien van alle acties sluit u gewoon het venster TuneUp Utilities 2011. De volgende keer dat u het besturingssysteem opstart, worden deze programma's niet geladen.

Aanbevolen: