Hoe Een Audiostuurprogramma Te Identificeren?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Audiostuurprogramma Te Identificeren?
Hoe Een Audiostuurprogramma Te Identificeren?

Video: Hoe Een Audiostuurprogramma Te Identificeren?

Video: Hoe Een Audiostuurprogramma Te Identificeren?
Video: How to install Audio Driver Or Windows 10 ,8,7 Error No Audio Output Device Is Installed 2024, Mei
Anonim

Nadat u het Windows-besturingssysteem hebt geïnstalleerd, moet u de compatibiliteit van het stuurprogramma voor sommige apparaten controleren. Soms moet u zelfs nieuwe stuurprogramma's zoeken en installeren om de hardware goed te laten werken.

Hoe een audiostuurprogramma te identificeren?
Hoe een audiostuurprogramma te identificeren?

Noodzakelijk

Driver Pack-oplossing

instructies:

Stap 1

Open eerst het menu Apparaatbeheer. Het is toegankelijk via het configuratiescherm of via de eigenschappen van het menu "Deze computer". Controleer de lijst met aangesloten apparatuur. Zoek de namen van de apparaten die zijn gemarkeerd met een uitroepteken. In dit geval is het een geluidskaart. Dit betekent dat er niet de juiste driver voor is geïnstalleerd.

Stap 2

Klik met de rechtermuisknop op de naam van de kaart en selecteer "Stuurprogramma's bijwerken". Klik op de optie "Automatisch stuurprogramma's zoeken en installeren". Wacht op de definitie van bestaande stuurprogramma's. Om dit proces uit te voeren, heeft u toegang tot internet nodig.

Stap 3

In de situatie waarin het automatisch zoeken naar stuurprogramma's geen resultaten opleverde, zoek ze dan zelf op. Ga naar de officiële website van de fabrikant van dit geluidskaartmodel. Zoek daarin het gedeelte 'Drivers' of 'Software'. Download programma's en stuurprogramma's die geschikt zijn voor uw geluidskaart en besturingssysteem. Installeer ze.

Stap 4

Het kan soms lastig zijn om zelf de chauffeurs te vinden. In dergelijke situaties is het raadzaam om kant-en-klare databases te gebruiken. Download en installeer Driver Pack-oplossing.

Stap 5

Start het op. Onmiddellijk na de lancering begint het programma met het scannen van uw apparaten en detecteert het tegelijkertijd de aanwezigheid van geschikte stuurprogramma's. Selecteer in de linkerkolom van het programma de items "Expertmodus" en "Stuurprogramma's installeren".

Stap 6

Om problemen tijdens de installatie van het stuurprogramma te voorkomen, selecteert u de opties "Stille installatie" en "Incomplete stuurprogramma's installeren". Open nu het tabblad "Drivers".

Stap 7

Markeer de stuurprogrammapakketten die u wilt bijwerken of installeren. Klik op de knop Installeren. Wacht tot dit proces is voltooid. Start je computer opnieuw op. Dit is vereist om sommige van de geïnstalleerde stuurprogramma's te gebruiken.

Aanbevolen: