Een Audiostuurprogramma Kiezen?

Inhoudsopgave:

Een Audiostuurprogramma Kiezen?
Een Audiostuurprogramma Kiezen?

Video: Een Audiostuurprogramma Kiezen?

Video: Een Audiostuurprogramma Kiezen?
Video: How to Fix: No Sound After Windows 10 Update - Sound Missing 2021 [Solved] 2024, Mei
Anonim

Sommige apparaten hebben speciale bestanden nodig om goed te kunnen werken. De belangrijkste functie van stuurprogramma's is om informatie van de centrale processor te interpreteren in een set instructies voor een specifiek apparaat.

Een audiostuurprogramma kiezen?
Een audiostuurprogramma kiezen?

Noodzakelijk

  • - toegang tot internet;
  • - Driver Pack-oplossing.

instructies:

Stap 1

Als u na het installeren van het besturingssysteem een probleem ondervindt zonder geluid, update dan de stuurprogramma's voor uw geluidsadapter. Zoek eerst uit welk type geluidskaart in uw computer of laptop is geïnstalleerd. Dit kan een chip zijn die in het moederbord is geïntegreerd, of een aparte kaart die is aangesloten op de PCI (PCI Express)-poort.

Stap 2

Ontdek de modelnaam van uw moederbord of geluidskaart. Dit kan meestal door naar de informatiesticker op het apparaat zelf te kijken. Maak verbinding met internet en bezoek de website van de fabrikant van het moederbord of de geluidskaart.

Stap 3

Download de stuurprogramma's voor het geselecteerde apparaat. Onthoud dat voor de meeste geluidskaarten de installatie van de software die nodig is om deze apparatuur te configureren voldoende is. Die. het is niet nodig om te zoeken naar een driverpakket voor een specifieke geluidskaart.

Stap 4

Installeer het gedownloade programma door het gewenste exe-bestand uit te voeren. Als u een archief met stuurprogramma's gebruikt, start u apparaatbeheer en werkt u de bestanden bij met de standaard Windows-functies.

Stap 5

Om het grootste deel van het stuurprogramma te installeren, kunt u extra hulpprogramma's gebruiken. Ze zijn ontworpen om automatisch aangesloten apparaten te detecteren en de benodigde bestanden te selecteren. Download en voer Driver Pack-oplossing uit.

Stap 6

Nadat u de lijst met bestanden voor installatie hebt voorbereid, selecteert u de kits die betrekking hebben op audioapparaten. Klik nu op de knop "Installeren" en wacht tot de bestanden zijn bijgewerkt.

Stap 7

Start je computer opnieuw op. Sluit luidsprekers en andere apparatuur aan op de geluidskaart. Controleer de functionaliteit van de audioadapter. Verfijn de boardparameters. Gebruik hiervoor de functies van het Windows-systeem of een geïnstalleerde applicatie.

Aanbevolen: