Een Audiostuurprogramma Vinden

Inhoudsopgave:

Een Audiostuurprogramma Vinden
Een Audiostuurprogramma Vinden

Video: Een Audiostuurprogramma Vinden

Video: Een Audiostuurprogramma Vinden
Video: How to Fix: No Sound After Windows 10 Update - Sound Missing 2021 [Solved] 2024, Mei
Anonim

Om de configuratie van het besturingssysteem te voltooien en een stabiele werking van alle apparaten te garanderen, moet u de nodige stuurprogramma's kunnen installeren. Dit kan op verschillende manieren.

Een audiostuurprogramma vinden
Een audiostuurprogramma vinden

Noodzakelijk

Internettoegang, Driver Pack-oplossing

instructies:

Stap 1

Als uw computer is verbonden met internet, gebruik dan de automatische selectie van stuurprogramma's. Open het menu "Apparaatbeheer" in de systeemeigenschappen.

Stap 2

Zoek een geluidsadapter. De naam moet worden gemarkeerd met een uitroepteken. Klik erop met de rechtermuisknop. Selecteer de functie "Stuurprogramma's bijwerken".

Stap 3

Selecteer in het venster dat verschijnt het item "Automatisch zoeken en installeren van stuurprogramma's". Windows zal automatisch controleren op de juiste stuurprogramma's voor uw apparaat.

Stap 4

Als deze methode niet werkt, zoek dan zelf de benodigde stuurprogramma's. Er zijn niet veel populaire fabrikanten van geluidskaarten. Ontdek uw adaptermodel. Bezoek de officiële website van de fabrikant van deze apparatuur.

Stap 5

Download daar de juiste stuurprogramma's en software voor uw geluidsadaptermodel. Installeer de gedownloade applicaties.

Stap 6

Als na het uitvoeren van de bovenstaande procedure de geluidsadapter niet werkt, download dan het Driver Pack Solution-programma.

Stap 7

Installeer deze applicatie en voer deze uit door het bestand Driverpacksolution.exe te openen. Het programma start automatisch het proces van het analyseren van bestaande en ontbrekende stuurprogramma's.

Stap 8

Klik op de knop Alles bijwerken om automatisch ontbrekende of bijgewerkte stuurprogrammapakketten te installeren. Zorg ervoor dat u uw computer opnieuw opstart nadat u dit proces hebt voltooid.

Aanbevolen: