Hoe Een Kruisje Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Kruisje Te Verwijderen
Hoe Een Kruisje Te Verwijderen

Video: Hoe Een Kruisje Te Verwijderen

Video: Hoe Een Kruisje Te Verwijderen
Video: 5 Things You're Doing WRONG When Removing Gel Polish! 2024, Mei
Anonim

Het verwijderen van Klondike Solitaire in het Windows XP-besturingssysteem is niet de meest gebruikelijke bewerking, maar het kan worden uitgevoerd met behulp van standaard OS-tools en vereist geen extra software van derden.

Hoe een kruisje te verwijderen
Hoe een kruisje te verwijderen

Noodzakelijk

  • - WindowsXP;
  • - Windows XP-installatieschijf.

instructies:

Stap 1

Plaats uw Windows Xp-opstartschijf in uw schijf.

Stap 2

Druk op de knop "Start" om het hoofdmenu van het systeem te openen en ga naar het item "Configuratiescherm" om de bewerking uit te voeren om de standaard Solitaire "Klondike" te verwijderen.

Stap 3

Vouw de koppeling Programma's toevoegen of verwijderen uit en klik op de knop Windows-componenten toevoegen.

Stap 4

Selecteer het gedeelte Accessoires en hulpprogramma's in het dialoogvenster Wizard Windows-componenten dat wordt geopend en klik op de knop Inhoud.

Stap 5

Pas het selectievakje toe op het veld "Games" om alle standaardspellen te installeren en klik op de knop OK om de opdracht uit te voeren. Bevestig de toepassing van de geselecteerde wijzigingen door op de knop "Volgende" te klikken.

Stap 6

Schakel het vakje Games uit en gebruik de selectievakjes voor de gewenste games in de lijst om enkele van de standaard aangeboden games te installeren. Druk op de OK-knop om uw keuze te bevestigen, bevestig de uitvoering van de opdracht door nogmaals op de OK-knop te drukken en pas de geselecteerde wijzigingen toe door op de Volgende-knop te drukken.

Stap 7

Haal het vinkje weg bij Games en klik op OK om alle standaardgames te verwijderen. Klik op de knop Volgende om de bewerking te bevestigen.

Stap 8

Schakel het veld "Games" en het veld "Klondike Solitaire" in de lijst met games uit en laat de selectievakjes in de velden van alle andere games intact, om alleen Klondike Solitaire te verwijderen. Druk op de OK-knop om uw keuze te bevestigen, druk nogmaals op dezelfde knop om de opdracht uit te voeren en bevestig de toepassing van de geselecteerde wijzigingen door op de knop Volgende te drukken.

Stap 9

Let op de achtergrond van de checkbox: een witte achtergrond betekent dat alle standaard games zijn geïnstalleerd, een grijze achtergrond betekent dat een of meerdere games zijn geïnstalleerd. De stappen om het geselecteerde standaardspel te verwijderen blijven ongewijzigd.

Stap 10

Start je computer opnieuw op.

Aanbevolen: