Een Webcamvideo Opnemen

Inhoudsopgave:

Een Webcamvideo Opnemen
Een Webcamvideo Opnemen

Video: Een Webcamvideo Opnemen

Video: Een Webcamvideo Opnemen
Video: Video opnemen met PowerPoint (instructievideo) 2024, Mei
Anonim

Met de software en hardware van moderne computers kun je met een webcam thuis video's maken en bewerken, tekenfilms en films opnemen via internet.

Een webcamvideo opnemen
Een webcamvideo opnemen

Het is nodig

  • - het internet;
  • - Virtual Dub-programma.

instructies:

Stap 1

Met behulp van speciale programma's kun je video's maken met speciale effecten, titels en andere wijsheid die je film kleurrijk en interessant maken, en onnodige frames uit de film verwijderen, bijvoorbeeld reclame.

Stap 2

Een van deze programma's is Virtual Dub. Daarom is het eerste dat u hoeft te doen het programma op uw computer te installeren. Zet vervolgens uw webcam aan en start Virtual Dub. Virtual Dub is zo ontworpen dat het zelfstandig je webcam herkent en er verbinding mee maakt. Maak een aantal instellingen om het programma correct te laten werken.

Stap 3

Om video vast te leggen, opent u het tabblad "Bestand" en gaat u naar het menu Capture AVI. De opname wordt hier gemaakt. Deze instelling kan desgewenst worden gewijzigd. Configureer de videobron door op Bron te klikken. Ik kan je een "Video Tuner" aanraden. Hiermee kunt u het contrast, de kleur aanpassen.

Stap 4

Stel nu het formaat in door op het tabblad Formaat te klikken. De optimale resolutie is 352x288. Stel de kleurdiepte in op YUY2. Ga dan naar het instellen van het audioformaat. Hieronder ziet u cijfers. Klik erop en stel het geluid in op 44,10 KHz, 16-bit, mono. Neem audio op zonder compressie, anders komen de video en audio niet overeen.

Stap 5

Pas de koppeling van het beeld aan het geluid aan. Open hiervoor het menu Vastleggen en selecteer het tabblad Instellingen. Vink in het geopende venster het vakje aan naast Videostream vergrendelen op audio. Alle instellingen zijn gedaan, u kunt beginnen met het opnemen van video. Om dit te doen, drukt u op de F6-toets, de Esc-knop stopt met opnemen.

Stap 6

Wanneer de opname is voltooid, kunt u beginnen met het bewerken van de film en verschillende effecten toepassen. Voor dit doel biedt Virtual Dub opties zoals Knippen / Plakken, Filters toepassen, Overlay / Opslaan van audiotrack en Storyboard-video.

Aanbevolen: