Hoe Programma's Naar De IPhone Over Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe Programma's Naar De IPhone Over Te Zetten
Hoe Programma's Naar De IPhone Over Te Zetten

Video: Hoe Programma's Naar De IPhone Over Te Zetten

Video: Hoe Programma's Naar De IPhone Over Te Zetten
Video: iPhone bestanden overzetten: Zo zet je alles van je oude naar je nieuwe iPhone over 2024, Mei
Anonim

Er is een enorme verscheidenheid aan programma's en applicaties voor mobiele iPhone-apparaten. Om deze software te kunnen gebruiken, moet u deze correct op uw mobiele apparaat installeren.

Hoe programma's naar de iPhone over te zetten
Hoe programma's naar de iPhone over te zetten

Noodzakelijk

  • - toegang tot internet;
  • - kabel voor iPhone.

instructies:

Stap 1

Om aan de slag te gaan, registreert u zich in de AppStore-service. Hierdoor kunt u later zowel betaalde als gratis applicaties die beschikbaar zijn op deze bron downloaden en installeren.

Stap 2

Verbind uw iPhone met uw pc. Nadat u uw apparaat hebt geïdentificeerd, start u iTunes. Open het iTunes Store-menu. Nadat u de gewenste toepassing voor een mobiel apparaat hebt gevonden, klikt u op de knop Gratis.

Stap 3

Vul het formulier in dat wordt geopend. Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord in die zijn ingevoerd tijdens de registratie in de service. Na het downloaden van de gewenste programma's, open je het iPhone-tabblad.

Stap 4

Ga naar het submenu "Programma's", waarvan de knop zich bovenaan het werkvenster bevindt. Vink het vakje aan naast de optie "Synchroniseren" en klik op de knop "Toepassen". Wacht terwijl de gedownloade applicaties naar uw mobiele apparaat worden gedownload.

Stap 5

Als u apps rechtstreeks van de iPhone wilt downloaden, verbindt u dat apparaat met een beschikbaar Wi-Fi-netwerk. Dit zorgt voor snelle internettoegang. Start de App Store-app. Selecteer het gewenste programma en druk op de Free-knop. Als u een betaalde applicatie wilt installeren, klikt u op het pictogram met de prijs ervan.

Stap 6

Klik in het volgende menu op de knop Installeren. Wanneer u een betaald programma downloadt, selecteert u Nu kopen. Wacht tot het downloaden en installeren van de applicatie is voltooid.

Stap 7

Gebruik Cydia om reeds gedownloade games op je iPhone te installeren. Installeer deze applicatie op uw mobiele apparaat.

Stap 8

Houd er rekening mee dat het gebruik van dit programma ertoe kan leiden dat sommige toepassingen niet goed werken. Dit komt door het feit dat Cydia bepaalde aanpassingen aan programma's maakt voordat ze op de iPhone worden geïnstalleerd. Gebruik het gespecificeerde programma niet tenzij absoluut noodzakelijk. In de meeste gevallen kun je een gratis alternatief vinden voor een dure app.

Aanbevolen: