Hoe U Een Draadloze Hoofdtelefoon Op Uw Computer Aansluit

Inhoudsopgave:

Hoe U Een Draadloze Hoofdtelefoon Op Uw Computer Aansluit
Hoe U Een Draadloze Hoofdtelefoon Op Uw Computer Aansluit

Video: Hoe U Een Draadloze Hoofdtelefoon Op Uw Computer Aansluit

Video: Hoe U Een Draadloze Hoofdtelefoon Op Uw Computer Aansluit
Video: How to Connect Bluetooth Headphones to PC 2024, Mei
Anonim

U kunt het volledige voordeel van het gebruik van een draadloze hoofdtelefoon met een computer alleen ervaren als u ook een draadloze muis en toetsenbord heeft. Maar, in tegenstelling tot hoofdtelefoons, zijn deze randapparatuur niet aan het lichaam bevestigd en houden ze de gebruiker niet als een hond aan de lijn bij de systeemeenheid. Het aansluiten van een draadloze hoofdtelefoon op een computer is helemaal geen ingewikkelde handeling.

Hoe u een draadloze hoofdtelefoon op uw computer aansluit
Hoe u een draadloze hoofdtelefoon op uw computer aansluit

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat de koptelefoon die je koopt een communicatieapparaat (adapter) heeft dat op de computer kan worden aangesloten. Afhankelijk van het type ontvanger dat in de hoofdtelefoon is geïnstalleerd, moet de adapter ook anders werken - sommige hoofdtelefoons gebruiken een infraroodkanaal om gegevens te ontvangen, andere gebruiken een RF-kanaal en andere zijn geconfigureerd volgens Bluetooth-standaarden. Daarom is het zeer wenselijk dat de adapter van het vereiste type wordt meegeleverd in de gekochte kit en dat deze niet apart hoeft te worden geselecteerd, met het risico een incompatibel apparaat te kopen. Houd er echter rekening mee dat veel laptops ingebouwde Bluetooth-adapters hebben - in dit geval hebt u geen Bluetooth-hoofdtelefoonadapter nodig.

Stap 2

Sluit de adapter aan op de juiste connector op uw computer. Als u van plan bent de ingebouwde Bluetooth-adapter te gebruiken, moet u deze stap overslaan. Externe adapters zijn in de regel aangesloten op een USB-poort en het besturingssysteem van de computer herkent onafhankelijk elk nieuw aangesloten USB-apparaat en installeert, indien nodig, een stuurprogramma ervoor vanuit zijn eigen database. Als het besturingssysteem dit om de een of andere reden niet kan, verschijnt er een bijbehorend bericht in het systeemvak van de taakbalk. In dit geval dient u zelf de benodigde driver te installeren.

Stap 3

Gebruik de cd met de software uit de hoofdtelefoon om het stuurprogramma handmatig te installeren - plaats deze in de optische-schijflezer en selecteer het juiste item in het menu dat verschijnt. Volg daarna de instructies in de driverinstallatiewizard. Als er om de een of andere reden geen stuurprogrammaschijf is, kunt u deze meestal vinden op de website van de fabrikant van uw hoofdtelefoonmodel. In dit geval moet het bijbehorende bestand worden gedownload, indien nodig uitgepakt en vervolgens de installatiewizard van het stuurprogramma uitvoeren.

Stap 4

Plaats de batterijen in de hoofdtelefoonbehuizing en schakel deze in als de juiste schakelaar is voorzien voor uw hoofdtelefoonmodel. Dit kan voldoende zijn om ze te gaan gebruiken. Als het een Bluetooth-headset is, moet u deze mogelijk in de vindbare modus zetten. Als u werkt met de Bluetooth-adapter die in de computer is ingebouwd, en als deze nog niet eerder is gebruikt, is het mogelijk dat deze moet worden ingeschakeld door een mechanische schakelaar op de laptopbehuizing.

Aanbevolen: