Hoe Radmin Te Verbergen

Inhoudsopgave:

Hoe Radmin Te Verbergen
Hoe Radmin Te Verbergen

Video: Hoe Radmin Te Verbergen

Video: Hoe Radmin Te Verbergen
Video: Настройка удаленного доступа по Radmin 2024, Mei
Anonim

Radmin is een shareware-toepassing waarmee u op afstand een pc op een lokaal netwerk kunt beheren. In de regel wordt deze software in grote bedrijven gebruikt om het werk van werknemers te volgen, dus in sommige gevallen is het nodig om Radmin uit de lade te verbergen.

Hoe radmin te verbergen
Hoe radmin te verbergen

Noodzakelijk

Radmin Server 3.4-programma

instructies:

Stap 1

Installeer Radmin Server 3.4 op uw computer. Het feit is dat alleen deze versie van de applicatie de optie "Niet weergeven in de lade" heeft. Het is echter niet beschikbaar voor directe download en vereist het invullen van het aanvraagformulier, dat te vinden is op de link https://www.radmin.ru/support/no_tray_icon_request.php. Na het verwerken van uw aanvraag sturen medewerkers van het ontwikkelaarsbedrijf u per e-mail een downloadlink en instructies voor het installeren en configureren van het programma.

Stap 2

Voer het bestand rserv34ru.exe uit op de computer die u nodig hebt om verbinding te maken voor extern werk. Er verschijnt een dialoogvenster met installatie-instructies. Alle programmabestanden worden in de systeemmap geplaatst en het bijbehorende pictogram wordt in de lade weergegeven. Klik er met de rechtermuisknop op en selecteer "Radmin Server configureren". Ga naar het tabblad "Toegangsrechten".

Stap 3

Selecteer een beveiligingsmodus en voeg de huidige gebruiker eraan toe. Voer zijn naam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot de computer. Ga daarna naar het hoofdinstellingenmenu. Specificeer de poort voor verbinding en activeer de functie "Verzoek om bevestiging van gebruiker". Linksboven bevindt zich een knop met het pictogram van het vak. Klik erop en selecteer "Niet weergeven in lade" in het vervolgkeuzemenu. Het programma wordt dus voor de gebruiker verborgen en u kunt zijn werk vrijelijk observeren.

Stap 4

Installeer Radmin Viewer 3.4, die nodig is om verbinding te maken met een externe computer. Nadat het installatieproces is voltooid, start u het programma en maakt u een nieuwe verbinding, waarin u de gegevens specificeert van de computer waarop Radmin Server 3.4 is geïnstalleerd.

Stap 5

Klik daarna met de rechtermuisknop op de nieuwe verbinding en selecteer "Control". Voer login en wachtwoord in. Als u daarna verbinding maakt met het bureaublad van de externe computer, zijn de programma-instellingen correct. In dit geval ziet de externe gebruiker uw activiteit niet in de lade.

Aanbevolen: