Hoe Ipad 3 Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe Ipad 3 Te Activeren
Hoe Ipad 3 Te Activeren

Video: Hoe Ipad 3 Te Activeren

Video: Hoe Ipad 3 Te Activeren
Video: Permanent iCloud unlock on all iPad| Activation lock remove on iPad|New 2018 2024, Mei
Anonim

Bij de aanschaf van een iPad 3 zijn velen verbijsterd over de reden waarom hun apparaat de eerste keer dat het wordt ingeschakeld niet in volwaardige modus opstart. Het antwoord is heel simpel: elk gadget van Apple moet geactiveerd zijn voordat je ermee aan de slag kunt.

Hoe ipad 3 te activeren
Hoe ipad 3 te activeren

instructies:

Stap 1

Druk op de aan/uit-knop op de nieuwe iPad 3. Na het laden toont het scherm de kabel en het iTunes-pictogram. Om het instellen te starten, schuift u de schuifregelaar onder aan het scherm naar rechts. De gadget zal u vragen om de taal te selecteren waarin u er de voorkeur aan geeft om ermee te "communiceren", en de regio waarin u zich bevindt op het moment van activering. Vink de items aan die op u van toepassing zijn.

Stap 2

U kunt iPad 3 op een eenvoudige manier activeren door verbinding te maken met een draadloos Wi-Fi-netwerk of 3G (als het apparaat deze extensie ondersteunt). Als je gratis internettoegang hebt vanaf je gadget, maak dan in de volgende stap verbinding met het netwerk. Het eerste dat u zal vragen om de iPad te configureren, geolocatie, d.w.z. automatische detectie van uw locatie. Het is niet moeilijk te raden dat u met deze functie uw Apple-apparaat als GPS-navigator kunt gebruiken. Deze instelling kun je na activatie koppelen.

Stap 3

Lees en ga akkoord met de voorwaarden van de licentieovereenkomst. Configureer foutrapportage naar Apple Support. Op de volgende pagina wordt u gevraagd om een Apple ID te registreren - een enkele identificatie waarmee u Apple-apps kunt gebruiken. Als u er een heeft, klikt u op de knop "Overslaan". Anders is het raadzaam uw iPad bij dit systeem te registreren.

Stap 4

Selecteer het type activering. U kunt uw iPad activeren als een nieuw apparaat of gegevens herstellen vanaf een back-up van een ander apparaat dat is opgeslagen in uw persoonlijke iCloud-account. Aan het einde van de activeringsprocedure verschijnt de knop "Begin met het apparaat" op het scherm, klik erop. Uw apparaat is nu volledig functioneel!

Stap 5

Als u op het moment van activering van iPad 3 geen internettoegang hebt vanaf uw apparaat, activeert u deze via iTunes op uw computer. Om dit te doen, hebt u de kabel nodig die bij de iPad is geleverd en het hulpprogramma zelf dat op de computer is geïnstalleerd. Volg na het aansluiten van de kabel de instructies die in het programma worden weergegeven. Houd er rekening mee dat de computer zelf verbonden moet zijn met internet.

Aanbevolen: