Hoe Ipad Te Activeren Via Itunes

Inhoudsopgave:

Hoe Ipad Te Activeren Via Itunes
Hoe Ipad Te Activeren Via Itunes

Video: Hoe Ipad Te Activeren Via Itunes

Video: Hoe Ipad Te Activeren Via Itunes
Video: Permanent iCloud unlock on all iPad| Activation lock remove on iPad|New 2018 2024, Mei
Anonim

Je kunt de nieuwe iPad activeren via het apparaat zelf, maar op voorwaarde dat er momenteel een internetverbinding vanaf is. Als dergelijke voorwaarden niet bestaan, komt activering via iTunes te hulp.

Hoe ipad te activeren via itunes
Hoe ipad te activeren via itunes

Noodzakelijk

  • - een computer met internettoegang;
  • -iTunes.

instructies:

Stap 1

Installeer iTunes op uw computer. U kunt het hulpprogramma downloaden van de Apple-website in het gedeelte iTunes. Houd er rekening mee dat deze software gratis wordt verspreid. Het installatieproces duurt niet langer dan vijf minuten en als het klaar is, moet de computer opnieuw worden opgestart. Vergeet in de toekomst niet om iTunes, tk. nieuwere versies van iOS op iPad vereisen nieuwere versies van software om succesvol te kunnen communiceren.

Stap 2

Houd de aan / uit-knop op uw iPad een paar seconden ingedrukt om het apparaat op te starten. Selecteer op het welkomstscherm de interfacetaal en de regio waarin u woont. Sluit het apparaat met een kabel aan op uw computer. Steek de kabel voorzichtig in de iPad om beschadiging van de connector te voorkomen. Na een succesvolle verbinding wordt iTunes op de computer gestart en wordt het aangesloten apparaat gedetecteerd.

Stap 3

Op de hoofdactiveringspagina, waar een begroeting is geschreven en een korte beschrijving van wat er moet gebeuren, klikt u op de knop Volgende. Lees de licentieovereenkomst en vink het bijbehorende vakje aan. Het is niet mogelijk om verder te gaan met de activering zonder uw toestemming. Klik nogmaals op Volgende. iTunes begint met de registratie en zal u na voltooiing laten weten dat de activering is geslaagd.

Stap 4

Nadat u uw apparaat met het programma hebt gesynchroniseerd, koppelt u de iPad los van uw computer en gaat u verder met de instellingen. De volgende stap is het instellen van geolocatie. U kunt deze overslaan om het product zo snel mogelijk te activeren. Bovendien kan deze functie later in de algemene instellingen van de iPad worden aangesloten, wanneer het apparaat in volledige modus zal werken.

Stap 5

Ga akkoord met de gebruiksvoorwaarden en meld u af voor het verzenden van foutmeldingen van uw apparaat naar Apple. U moet de optie verlaten, omdat, ongeacht uw beslissingen, de activiteit het gevestigde verkeer "opeet". Maar het is de moeite waard om meteen een Apple ID te registreren, tenzij je natuurlijk al een account hebt. Dit account wordt gedeeld door alle Apple-apps. Kies er in de laatste stap voor om iPad te gaan gebruiken als een nieuw apparaat of om een iCloud-back-up te herstellen.

Aanbevolen: