Hoe Ipad 2 Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe Ipad 2 Te Activeren
Hoe Ipad 2 Te Activeren

Video: Hoe Ipad 2 Te Activeren

Video: Hoe Ipad 2 Te Activeren
Video: Apple iPad 2 в 2020 году — Есть ли смысл обновлять? 2024, Mei
Anonim

Na de langverwachte aankoop van de iPad 2 en het aanzetten, moet je het toestel goed activeren. Uw Apple-product werkt niet zonder activering, dus het is belangrijk om te weten hoe u deze procedure correct volgt.

Hoe ipad 2 te activeren
Hoe ipad 2 te activeren

Het is nodig

  • - computer met internettoegang;
  • - USB-kabel van iPad 2.

instructies:

Stap 1

Download en installeer op de computer die je in de toekomst gaat gebruiken om iPad 2 te activeren, een programma van Apple genaamd iTunes. Het is te vinden op de officiële website van het bedrijf (apple.com) door naar de sectie met dezelfde naam te gaan. Het installeren van het hulpprogramma duurt even. Na succesvolle voltooiing start u uw computer opnieuw op. Terwijl de pc wordt ingeschakeld, bereidt u uw gadget voor op activering.

Stap 2

Schakel iPad 2 in door de knop bovenaan het apparaatpaneel 2-3 seconden ingedrukt te houden. Er verschijnt een welkomstbericht in verschillende talen op het scherm. Hier biedt de gadget u de mogelijkheid om de taal van "communicatie" te kiezen - selecteer Russisch, zodat het handiger is om de instellingen uit te voeren (u kunt de taal later wijzigen). Vervolgens zal het apparaat u vragen om geolocatie te verbinden. Met deze parameter kan het apparaat, indien positief, uw locatie bepalen. De functie verbruikt echter veel energie van de batterij, omdat deze constant met internet werkt. Klik op de volgende knop om door te gaan naar de activering zelf.

Stap 3

Neem de USB-kabel van iPad 2 en sluit de ene kant aan op uw pc en de andere op uw apparaat. Deze adapter is een verplicht onderdeel van de complete set. Als je het niet in de doos vindt, neem dan contact op met de verkoper voor een garantiekaart of kassabon. Als uw kabel niet is beschadigd, start iTunes automatisch op de computer nadat u verbinding hebt gemaakt en wordt het gedetecteerde apparaat weergegeven: iPad 2.

Stap 4

Als de activering niet automatisch start, klik dan op het apparaat en klik op de knop "Volgende" op de welkomstpagina. Lees de licentieovereenkomst en zet een vinkje in de betreffende paragraaf als je het ermee eens bent. Door op de knop "Volgende" te klikken, start u het activeringsproces. Als gevolg hiervan verschijnt er een bericht in iTunes over de succesvolle registratie van het apparaat in het systeem.

Stap 5

Koppel iPad 2 los en voltooi het instellen van de gadget door akkoord te gaan met de bedieningsregels en het verzenden van foutmeldingen naar Apple Center in te stellen. Zodra uw apparaat succesvol is opgestart, maakt u een Apple ID-account aan in het algemene instellingenmenu.

Aanbevolen: