Hoe Deblokkeren Van Pop-ups

Inhoudsopgave:

Hoe Deblokkeren Van Pop-ups
Hoe Deblokkeren Van Pop-ups

Video: Hoe Deblokkeren Van Pop-ups

Video: Hoe Deblokkeren Van Pop-ups
Video: Allow Pop Up on MacBook ( New version) 2024, Mei
Anonim

Trojan. Winlock, een programma dat de desktop vergrendelt en het gebruik van het besturingssysteem verhindert door er een pop-upvenster op te plaatsen, waarin cybercriminelen eisen dat ze sms'en of geld overmaken naar een elektronische portemonnee, in ruil voor het deblokkeren van het besturingssysteem. U kunt dit virus zonder onnodige problemen verwijderen.

Hoe deblokkeren van pop-ups
Hoe deblokkeren van pop-ups

instructies:

Stap 1

Profiteer van speciale online antivirusservices - Dr. Web, Eset Nod32 en anderen. De systeembeheertool ERD Commander is ook effectief. U hebt een opstartbare schijf met dit programma nodig om het systeemregister te bewerken en het virus van het systeem te verwijderen.

Stap 2

Start op vanaf de opstartbare schijf door deze in de schijf te plaatsen en de opstartopties in het BIOS te wijzigen. Na het downloaden ziet u een venster voor de lokale netwerkverbinding; klik op de knop "Overslaan". Er verschijnt dan een venster waarin u het besturingssysteem moet selecteren voor verder werk.

Stap 3

Selecteer uw Windows-besturingssysteem en druk op Enter. Omgaan met het verwijderen van tijdelijke OS-bestanden en internetbrowser. Klik op de snelkoppeling "Deze computer" en wis de volgende mappen:

C: / Windows / Temp

C: / Documenten en instellingen / inloggen / Lokale instellingen / Tijdelijke internetbestanden

Stap 4

Open Application Data en selecteer de map van uw browser (Opera, Mozilla), verwijder de cache (cache).

Klik nu op de Start-knop en start de Register-editor (Uitvoeren> regedit-opdracht).

Stap 5

Wijzig onder [HKEY_LOCAL_MACHINE / SOFTWARE / Microsoft / Windows NT / CurrentVersion / Winlogon] de parameter Userinit (REG_SZ) in de volgende waarde: C: / WINDOWS / system32 / userinit.exe. Wijzig de Shell-parameter (REG_SZ) in Explorer.exe.

Stap 6

Start uw computer opnieuw op en controleer het systeem op virussen.

Aanbevolen: