De Begroetingsafbeelding Wijzigen

Inhoudsopgave:

De Begroetingsafbeelding Wijzigen
De Begroetingsafbeelding Wijzigen

Video: De Begroetingsafbeelding Wijzigen

Video: De Begroetingsafbeelding Wijzigen
Video: Begroeting - Habbo Wave 2024, Mei
Anonim

Alle gebruikers van het Windows-besturingssysteem weten dat wanneer u uw computer opstart of een gebruiker wijzigt, het systeem een welkomstvenster opent, waarin u de gewenste gebruiker uit de lijst kunt selecteren. Er is altijd een pictogram naast de accountnaam, die standaard is geselecteerd uit de lijst met grafische gebruikerspictogrammen in de instellingen van het welkomstvenster van Windows. Als je de pictogrammen die standaard door het systeem worden aangeboden niet leuk vindt, en je hebt er geen geschikte tussen gevonden, dan kun je je eigen foto of een andere afbeelding uploaden die naast je account in het welkomstvenster wordt weergegeven.

De begroetingsafbeelding wijzigen
De begroetingsafbeelding wijzigen

instructies:

Stap 1

Open Start en open vervolgens het Configuratiescherm. Selecteer in het configuratiescherm de sectie "Gebruikersaccounts". Klik in de lijst die wordt geopend op de naam van uw gebruikersaccount - het menu met accountinstellingen wordt geopend. Selecteer in dit menu de regel "Afbeelding wijzigen".

Stap 2

Door op de knop te klikken, opent u een venster met kant-en-klare systeempictogrammen. Naast de voorgestelde afbeeldingen bevat dit venster een knop "Bekijk andere afbeeldingen". Klik erop om een andere afbeelding als uw persoonlijke pictogram te selecteren. Geef in het verkennervenster dat wordt geopend het pad op naar de map waarin de gewenste afbeelding zich bevindt en klik vervolgens, nadat u het bestand hebt geselecteerd, op "Openen".

Stap 3

Elke afbeelding wordt automatisch door het systeem aangepast aan de gewenste pictogramgrootte; als je wilt dat een apart fragment van een grote tekening een icoon wordt, knip het dan van tevoren uit in een grafische editor. Het gebruikerspictogram is 48 pixels groot.

Stap 4

Nadat u op de knop "Openen" hebt geklikt, ziet u dat uw afbeelding is toegevoegd aan de hoofdlijst. Klik erop en klik vervolgens op de knop "Afbeelding wijzigen".

Stap 5

U kunt de aangepaste afbeelding ook wijzigen met behulp van het register, een meer geavanceerde methode die alleen geschikt is voor geavanceerde gebruikers. In het systeemregister hebt u de registervermelding HKEYJXCALjtfACHlNESOFTWAREXMicrosoftWindowsCurrentVersionHints [gebruikersnaam] nodig, evenals de registervermelding PictureSource waarin afbeeldingsinformatie wordt opgeslagen.

Aanbevolen: