Hoe Besturingssysteem Op Pc Te Installeren Install

Inhoudsopgave:

Hoe Besturingssysteem Op Pc Te Installeren Install
Hoe Besturingssysteem Op Pc Te Installeren Install

Video: Hoe Besturingssysteem Op Pc Te Installeren Install

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: After PC build How to Install Windows,Get Ready For Gaming !! 2019 2023, Februari
Anonim

Installatie van het besturingssysteem is een basisvaardigheid die elke actieve gebruiker zou moeten hebben. Met een krachtige pc en bepaalde vaardigheden duurt dit proces niet langer dan 40 minuten.

Hoe besturingssysteem op pc te installeren install
Hoe besturingssysteem op pc te installeren install

Het is nodig

installatie schijf

instructies:

Stap 1

Kijk bijvoorbeeld eens naar de opties om het besturingssysteem Windows Seven van begin tot eind te installeren. Open het dvd-station en koppel de installatieschijf met de Windows 7-archieven erin.

Stap 2

Start uw computer opnieuw op en druk op de Del-toets. Het hoofd-BIOS-menu wordt voor u geopend. Zoek Opstartapparaatprioriteit. Verplaats de drive met behulp van toetsenbordmanipulaties naar de eerste regel (First Boot Device).

Stap 3

Zoek het item Opslaan en afsluiten en klik erop. De computer zal opnieuw opstarten en na een tijdje verschijnt op het scherm Druk op een willekeurige toets om op te starten vanaf cd. Druk op een willekeurige toets.

Stap 4

Selecteer de taal voor het installeren van het besturingssysteem. Ik wil uw aandacht vestigen op de volgende nuance: de momenteel geselecteerde taal is alleen van toepassing op het installatieprogramma en niet op het besturingssysteem zelf. Als u tijdens het installatieproces van plan bent om de opdrachtregel te gebruiken, is het logischer om onmiddellijk Engels op te geven in de toetsenbordindelingsparameters.

Stap 5

Selecteer de harde schijfpartitie waar het besturingssysteem zal worden geïnstalleerd. Als u een nieuwe logische schijf moet maken, klikt u op de knop "Schijfinstallatie". Selecteer de harde schijf die u wilt partitioneren en klik op de knop "Verwijderen".

Stap 6

Maak twee (of meer) nieuwe secties. Houd er rekening mee dat voor een succesvolle installatie van Windows 7 en een bepaalde set programma's, het wordt aanbevolen om een ​​partitie te selecteren die groter is dan 30 GB.

Stap 7

Ga verder met de installatie van het besturingssysteem. Stel de datum en tijd in, maak een nieuwe gebruiker aan, die in de toekomst de hoofdgebruiker zal zijn, configureer de firewall-instellingen.

Stap 8

Tijdens het hele installatieproces van Windows 7 wordt de computer drie keer opnieuw opgestart. De eerste keer dat u uw computer start met een kant-en-klaar besturingssysteem, moet u een antivirusprogramma installeren. Stel deze actie niet uit, want sommige soorten virussen kunnen het systeem infecteren op het moment dat u begint met het installeren van programma's van derden.

Populair per onderwerp