Het Avast-programma Verwijderen

Inhoudsopgave:

Het Avast-programma Verwijderen
Het Avast-programma Verwijderen

Video: Het Avast-programma Verwijderen

Video: Het Avast-programma Verwijderen
Video: Can't Uninstall Avast... How to Remove Avast Anti-Virus Completely! 2024, Mei
Anonim

Nadat u het programma naar uw pc hebt gedownload en het enige tijd hebt gebruikt, begrijpt u dat u dit hulpprogramma niet langer nodig hebt. Of je hebt een analoog van dit programma gevonden, dat beter en handiger is dan het vorige. Wat te doen met het oude hulpprogramma?

Het avast-programma verwijderen
Het avast-programma verwijderen

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - beheerdersrechten.

instructies:

Stap 1

Bijvoorbeeld het antivirusprogramma Avast. Niet iedereen vindt het leuk, niet iedereen is tevreden met het principe van zijn werk. Er is antivirussoftware die eenvoudiger en betrouwbaarder is dan dit programma. De vraag rijst: hoe verwijder je Avast van je computer? Er zijn veel manieren om programma's te verwijderen. Er zijn speciale hulpprogramma's die alle onnodige software verwijderen, uw computer opschonen en vele andere functies uitvoeren. Maar ze moeten vanaf de schijf worden geïnstalleerd of van internet worden gedownload.

Stap 2

Er zijn manieren om programma's te verwijderen die veel eenvoudiger zijn dan de hierboven genoemde. Bij het installeren van software, inclusief Avast, gaat het de-installatieprogramma (de-installatie) als een toepassing. Om dit programma uit te voeren, gaat u naar het menu Start en selecteert u de optie Alle programma's.

Stap 3

Zoek de map "Avast" in de lijst die wordt geopend. Klik op het "+" teken naast de map. U ziet een lijst met bestanden die in deze map zijn opgeslagen. Selecteer de opdracht "Een programma verwijderen" (verwijderen of verwijderen) uit de lijst. Volg in het geopende venster de instructies van het systeem en klik de hele tijd op "OK" of "Volgende".

Stap 4

U kunt het Avast-programma en elk ander programma ook verwijderen via het "Configuratiescherm". Om dit te doen, selecteert u via het menu "Start" het tabblad "Configuratiescherm". Klik in het geopende venster op het tabblad "Programma's" en selecteer vervolgens de opdracht "Programma's verwijderen". U kunt ook op de snelkoppeling "Deze computer" op het bureaublad van uw pc klikken en het tabblad "Programma's toevoegen of verwijderen" in het linkermenu selecteren.

Stap 5

Zoek in een nieuw venster Avast in de lijst met programma's. Klik erop om het te selecteren en klik op de knop "Verwijderen". Het programma wordt van uw computer verwijderd. Voor de zekerheid kunt u uw computer opnieuw opstarten.

Aanbevolen: