Hoe IPhone 7 Over Te Zetten Naar DFU-modus

Inhoudsopgave:

Hoe IPhone 7 Over Te Zetten Naar DFU-modus
Hoe IPhone 7 Over Te Zetten Naar DFU-modus

Video: Hoe IPhone 7 Over Te Zetten Naar DFU-modus

Video: iPhone 7: how to Force Restart, enter Recovery, and DFU mode 2022, November
Anonim

Met de release van de iPhone 7 is de bekende mechanische Home-knop van iedereen veranderd in een aanraakgevoelige. Om voor de hand liggende redenen reageert het niet op drukken wanneer het mobiele apparaat is uitgeschakeld. Maar veel gebruikers weten dat op oudere modellen van Apple-smartphones toetscombinaties met de Home-knop belangrijke functies uitvoerden, waaronder het starten van de DFU-modus.

DFU-modus
DFU-modus

Functies in DFU-modus

Ingenieurs uit Cupertino hebben een speciale werkingsmodus van het iOS-besturingssysteem in smartphones geïmplementeerd. DFU-modus (apparaatfirmware-update) moet worden gebruikt om een ​​mobiel apparaat bij te werken of te herstellen in geval van systeemstoringen. Bijvoorbeeld wanneer een apparaatupdate mislukt of een fatale fout optreedt waardoor het systeem niet correct functioneert.

Verwar de DFU-modus niet met een andere handige iOS-functie: herstelmodus. Beide algoritmen herstellen het systeem, maar op totaal verschillende niveaus. De herstelmodus kan worden vergeleken met het terugdraaien van Windows naar een eerder gemaakt herstelpunt. Dat wil zeggen dat de instellingen en parameters worden gereset zonder de systeembestanden te wijzigen. In de DFU-modus worden systeembestanden verwijderd en opnieuw geïnstalleerd, vergelijkbaar met het opnieuw installeren van Windows op een computerpersoneel.

Het is alleen mogelijk om de DFC-modus te starten wanneer de smartphone met de originele netwerkkabel op de computer is aangesloten. Het is niet de moeite waard om een ​​mobiel apparaat in een speciale herstelmodus te zetten, tenzij absoluut noodzakelijk en correcte werking van het besturingssysteem.

Hoe de DFU-modus te starten

Met de verandering van generaties smartphones is de methodologie grotendeels hetzelfde gebleven. Het belangrijkste verschil is de combinatie van de gebruikte toetsen. Om de DFU-modus op iPhone 7 en 7 Plus mobiele apparaten te starten, moet u het volgende doen:

1. Gebruik de originele netwerkkabel om uw smartphone op uw pc aan te sluiten en iTunes te starten.

2. Schakel de iPhone uit door de schermvergrendelingsknop ingedrukt te houden (ook de aan / uit-knop).

3. Houd de knoppen voor schermvergrendeling en volume omlaag ingedrukt en houd deze ten minste tien seconden in deze positie.

4. Laat de schermvergrendelingsknop los terwijl u de knop Volume omlaag ingedrukt houdt. Houd het apparaat in deze positie totdat iTunes een overeenkomstige melding op de pc-monitor weergeeft.

Een belangrijk kenmerk. In de DFU-modus moet de gadgetweergave uitgeschakeld blijven. Als het bedrijfslogo van het bedrijf of iTunes is gemarkeerd, heeft de smartphone geen speciale modus geactiveerd. Het is noodzakelijk om de bovenstaande stappen te herhalen.

DFU en herstelmodus
DFU en herstelmodus

Na voltooiing van de algoritmen die in de software zijn ingebed, verlaat het apparaat automatisch de DFU-modus. Als u de smartphone handmatig naar de gebruikersmodus wilt terugzetten, moet u op dezelfde manier tegelijkertijd de knoppen voor schermvergrendeling en volume omlaag in de geklemde positie vastzetten. Laat na ten minste tien seconden de knoppen los en schakel de gadget op de standaard manier in.

Populair per onderwerp