De Computer Zo Instellen Dat Deze Automatisch Wordt Ingeschakeld

Inhoudsopgave:

De Computer Zo Instellen Dat Deze Automatisch Wordt Ingeschakeld
De Computer Zo Instellen Dat Deze Automatisch Wordt Ingeschakeld

Video: De Computer Zo Instellen Dat Deze Automatisch Wordt Ingeschakeld

Video: De Computer Zo Instellen Dat Deze Automatisch Wordt Ingeschakeld
Video: Pc sneller maken: beste prestaties instellen in Windows 10 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig zijn er zoveel softwareproducten dat je gerust kunt zeggen: "Een computer kan bijna alles!" Als u uw computer regelmatig moet opstarten om taken uit te voeren, bekijk dan het programma Auto-Power-on-Shut-down.

De computer zo instellen dat deze automatisch wordt ingeschakeld
De computer zo instellen dat deze automatisch wordt ingeschakeld

Noodzakelijk

Auto-Power-on-Shut-down-software

instructies:

Stap 1

Hoe vaak moest u 's ochtends opstaan om de computer aan te zetten, bijvoorbeeld om te beginnen met downloaden, en daarna weer naar bed gaan. Nu hoeft u dit niet te doen, dit programma doet alles voor u. De enige voorwaarde is de juiste instelling. Om het hulpprogramma te downloaden, gaat u naar de officiële website van het programma op het adres op internet https://lifsoft.com en klikt u op de knop Downloaden. Geef de opslaglocatie op uw harde schijf op en druk op Enter.

Stap 2

Vink in de laatste fase van de installatie het vakje aan naast "Het programma uitvoeren" en klik op de knop "Voltooien". Dubbelklik op de snelkoppeling op uw bureaublad om het hulpprogramma te starten. Klik in het hoofdvenster van het programma op de knop Evalueren. het programma is shareware. Ga naar het tabblad Opties en selecteer "Russisch" in de vervolgkeuzelijst en klik op de knop "Toepassen".

Stap 3

Met behulp van de taakplanner kunt u niet alleen de afsluitoptie activeren, maar ook de computer binnen enkele minuten inschakelen, verschillende programma's forceren, online gaan, enz. Druk op de knop "Maken", voer de naam van de taak in en selecteer een optie, absoluut op elk moment.

Stap 4

Om een soort wekker te maken, moet u de optie "Inschakelen" in het blok "Acties" aanvinken. Vink hieronder het vakje "Bestand openen" aan en geef het pad naar het bestand op. Als bestand kunt u niet alleen het nummer van uw favoriete artiest selecteren, maar ook een opname van de stem van een haan of een videoclip.

Stap 5

Stel vervolgens de tijd en dagen in waarop deze functie wordt geactiveerd. Voor elk evenement kun je je eigen melodie toewijzen, evenals de tekst die op het scherm wordt weergegeven, bijvoorbeeld "Vandaag is je verjaardag!" of "Herinner je je het examen nog?"

Stap 6

Als uw computer niet de krachtigste is, is het raadzaam om taken te scheiden van het opstarten van de computer en het afspelen van een muzieknummer. Als taak kunt u het starten van de downloadmanager zo instellen dat het de download van de benodigde informatie voltooit, omdat het geluid van de ventilatoren van de systeemeenheid laat niet veel toe om te slapen.

Aanbevolen: