Hoe Video In Flv-formaat Te Bekijken

Inhoudsopgave:

Hoe Video In Flv-formaat Te Bekijken
Hoe Video In Flv-formaat Te Bekijken

Video: Hoe Video In Flv-formaat Te Bekijken

Video: Hoe Video In Flv-formaat Te Bekijken
Video: How to Convert FLV Video To Mp4 With VLV Player 2024, Mei
Anonim

Er zijn veel videobestandsindelingen, waaronder de vrij populaire Flash Video (FLV). Ondanks de prevalentie is het echter niet mogelijk om een video in FLV-formaat te openen zonder extra manipulaties op elke computer.

Hoe video in flv-formaat te bekijken
Hoe video in flv-formaat te bekijken

Noodzakelijk

  • - Windows Player-programma;
  • - FLV Player.

instructies:

Stap 1

Het is het beste om FLV-video's te bekijken in het standaard Windows Player-programma, omdat weergave in deze speler de processor praktisch niet laadt. Om een FLV-video te openen, klikt u met de rechtermuisknop op het videobestand. Klik vervolgens in het vervolgkeuzevenster op de knop "Openen met Windows Player". Wanneer de film wordt afgespeeld, heeft u de mogelijkheid om deze te pauzeren en het volume aan te passen.

Stap 2

U kunt ook andere methoden gebruiken, bijvoorbeeld een speciale FLV-speler gebruiken of een video van FLV naar AVI converteren. In het eerste geval moet u de FLV-speler van internet downloaden en vervolgens het bestand FLVPlayerSetup.exe uitvoeren. Lees de gebruiksvoorwaarden van het programma en klik op "Volgende". Selecteer een plaats om de speler te installeren (u kunt de standaardwaarde laten staan) door op "Volgende" te klikken.

Stap 3

Geef de snelkoppelingsgroepen een naam of laat ze ongewijzigd door op Volgende te klikken. Klik op de knop Voltooien en weiger andere software te installeren. Start de speler door op de snelkoppeling op het bureaublad te klikken. Open vervolgens het bestand met de rechtermuisknop of door het simpelweg te slepen en neer te zetten in het spelervenster. De video wordt afgespeeld.

Stap 4

De moeilijkste en meest onhandige manier is om video van FLV naar AVI-formaat te converteren. Hiervoor kunt u een conversieprogramma gebruiken, bijvoorbeeld Lucky Video Converter. Als je het niet wilt downloaden, installeer dan de extensie voor de standaard Windows Player. Tegelijkertijd kunt u films of andere video's in FLV-formaat bekijken zonder extra software te gebruiken.

Aanbevolen: