Een Film Op Uw Computer Opslaan

Inhoudsopgave:

Een Film Op Uw Computer Opslaan
Een Film Op Uw Computer Opslaan

Video: Een Film Op Uw Computer Opslaan

Video: Een Film Op Uw Computer Opslaan
Video: instructie film afbeelding opslaan 2024, Mei
Anonim

Elk bestand kan naar de harde schijf van uw computer worden gekopieerd. Filmpjes zijn geen uitzondering. Ze kunnen van de schijf naar de harde schijf van de computer worden gekopieerd en op elk moment worden bekeken. Zo is het mogelijk om een homevideogalerij te maken. Het is erg handig wanneer alle films op één plek zijn opgeslagen. Er zijn verschillende manieren om films op uw computer op te slaan. Afhankelijk van de situatie moet u de juiste methode kiezen.

Een film op uw computer opslaan
Een film op uw computer opslaan

instructies:

Stap 1

U moet films opslaan, afhankelijk van hun formaat. Als een film slechts één bestand is, is het formaat in de regel MP4 of DVDRip. Het proces voor het kopiëren van dergelijke films is hetzelfde als voor het kopiëren van andere bestanden. Om zo'n film op uw computer op te slaan, klikt u er met de rechtermuisknop op en selecteert u de opdracht "Kopiëren" in het contextmenu dat verschijnt. Ga vervolgens naar de map waar u de film wilt opslaan. Klik in de map met de rechtermuisknop op een lege ruimte en selecteer de opdracht "Plakken" in het contextmenu. De film wordt gewoon gekopieerd van een schijf of een andere bron en opgeslagen op uw harde schijf.

Stap 2

Bij films die op dvd's worden verkocht, ligt dat een beetje anders. Als je zo'n schijf opent, kun je zien dat deze veel bestanden en mappen bevat. Dergelijke films kunnen ook eenvoudig naar de harde schijf worden gekopieerd. Maar het zal veel handiger zijn om virtuele kopieën van dergelijke schijven met films te maken.

Stap 3

Download en installeer het programma Alcohol 120% op uw computer. Plaats de filmschijf in het optische station van uw computer. Lancering Alcohol 120%. Selecteer nu in het hoofdmenu van het programma het item "Een afbeelding maken". Klik in het venster dat verschijnt op "Volgende". Voer in het volgende venster de naam van de afbeelding met films in en selecteer de map waarin de afbeelding wordt opgeslagen. Klik vervolgens op "Start". Nadat de beeldvorming is voltooid, wordt een exacte kopie van de filmschijf op uw computer opgeslagen.

Stap 4

Om dergelijke schijven te openen, selecteert u in het hoofdmenu van het programma Alcohol 120% "Image Search". Klik in het venster dat verschijnt op "Zoeken". Klik na het voltooien van de zoekopdracht op de afbeelding met de films met de linkermuisknop en vervolgens op - "Toevoegen". Klik nu in het hoofdmenu van het programma met de rechtermuisknop op deze afbeelding en selecteer "Mount to device".

Stap 5

Ga naar "Mijn Computer". Klik met de rechtermuisknop op de virtuele schijf en selecteer "Afspelen". Er wordt een menu geopend voor het selecteren van opties voor het bekijken van een film. U kunt op elk moment een andere schijfkopie met films op de virtuele schijf koppelen. Het mount-proces duurt slechts enkele seconden.

Aanbevolen: